Nie wiem co się dzieje. Ci którzy żyją widzą rozmowę chatu tych co zginęli. Nawet jak dam say_team to każdy widzi co napisze. Czytałem że to wina amx_super. Co zrobić żeby tego błędu nie było ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Kolejny mój probelm :((
Temat rozp. Abes Mapper, 05.02.2008 22:05
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05.02.2008 22:05
Napisano 05.02.2008 22:27
sprawdź w server.cfg czy masz ustawione "sv_alltal" na "0"
Napisano 05.02.2008 22:41
Ku*** Już ten AMX mnie wkur..... Skasowałem amx_super to mi teraz nie działa bullet_damage.amxx i admin_allinone.amxx :evil: :evil: A chat jest dobrze !
Napisano 05.02.2008 22:56
nie wiem po co kasowałeś amx_super mi tam nigdy nie przeszkadzał, jak coś mi nie pasowało to wyłączałem w amx_super.cfg i było dobrze

Napisano 05.02.2008 23:01
Słuchaj. amx_super to tak koniecznie nie muszę mieć. Ale chce mieć dużo komend dla admina i to co widać ile zabrałeś życia a ile on tobie...
amx_super jest dobry tylko co sprawia że tak psuje chat ???
amx_super jest dobry tylko co sprawia że tak psuje chat ???
Napisano 07.02.2008 10:45
Na poczatek ustaw cvara:
amx_alltalk 0 (to nie jest alltalk serwerowy, tylko z amx_super wiec moze cos da)
A jesli to nic nie da to sprawdz taka mozliwosc (bo znalazlem cos 'ciekawego' w skrypcie...) czy jak nie masz admina (zadnej flagi, zwykly user) to czy widzisz czat zmarlych ;-)
amx_alltalk 0 (to nie jest alltalk serwerowy, tylko z amx_super wiec moze cos da)
A jesli to nic nie da to sprawdz taka mozliwosc (bo znalazlem cos 'ciekawego' w skrypcie...) czy jak nie masz admina (zadnej flagi, zwykly user) to czy widzisz czat zmarlych ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych