Witam mam pytanie jak zrobić żeby można było używać komendy 2 razy na runde ? z góry dziękuje
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Użycie komendy 2 razy na runde
Temat rozp. eloelo1250, 08.09.2019 06:03
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08.09.2019 06:03
Napisano 08.09.2019 09:28
#include <amxmodx> #include <fun> new PLUGIN[] = "jakistam", WERSJA[] = "1.0", AUTOR[] = "..." new uzyl[33] public plugin_init(){ register_plugin(PLUGIN, WERSJA, AUTOR) register_clcmd("say /komenda", "wykonaj") register_clcmd("say_team /komenda", "wykonaj") register_event("HLTV", "NowaRunda", "a", "1=0", "2=0"); } public client_connect(id){ uzyl[id] = 0 } public wykonaj(id){ if(uzyl[id] < 2){ set_user_health(id, get_user_health(id)+35) client_print(id, 3, "Hp wzroslo o 35") uzyl[id]++ } else { client_print(id, 3, "Niestety, ale wykorzystales ta komende, gdy rozpocznie sie nowa runda znow bedziesz mogl ja uzyc") } } public NowaRunda(){ for(new id = 1; id <= get_maxplayers(); id++){ uzyl[id] = 0 } }
Napisano 08.09.2019 17:05
#include <amxmodx> #include <fun> new PLUGIN[] = "jakistam", WERSJA[] = "1.0", AUTOR[] = "..." new uzyl[33] public plugin_init(){ register_plugin(PLUGIN, WERSJA, AUTOR) register_clcmd("say /komenda", "wykonaj") register_clcmd("say_team /komenda", "wykonaj") register_event("HLTV", "NowaRunda", "a", "1=0", "2=0"); } public client_connect(id){ uzyl[id] = 0 } public wykonaj(id){ if(uzyl[id] < 2){ set_user_health(id, get_user_health(id)+35) client_print(id, 3, "Hp wzroslo o 35") uzyl[id]++ } else { client_print(id, 3, "Niestety, ale wykorzystales ta komende, gdy rozpocznie sie nowa runda znow bedziesz mogl ja uzyc") } } public NowaRunda(){ for(new id = 1; id <= get_maxplayers(); id++){ uzyl[id] = 0 } }
Dzięki
Użytkownik eloelo1250 edytował ten post 08.09.2019 17:15
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych