Ma ktoś plugin na 'strefe' (przyjmę też sam sprite sfery) dookoła gracza? Chcę zrobić swego rodzaju sferę, w której gracze przebywając będą mieli benefity porkoju zwiększonego EXPa etc.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Plugin na strefę dookoła gracza
Napisano 16.02.2019 19:28
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 16.02.2019 19:55
Jeśli ci to pomoże to ten https://amxx.pl/topi...-staty-i-rank/ Plugin wykorzystuje Strefy na oznaczenie Bytu końcowego
Napisano 16.02.2019 21:01
z tego co wiem da się robić nie widzialną strefę dookoła gracza , lecz nie wiem z czego lub jaki plugin to wykorzystuje (znajomy chciał takie coś robić do kapitana w team na cod , ale jesli dobrze pamietam zle cos takiego wplywa na serwer) . Pamiętam także że widziałem na serwerze zombie mogę podać ip (jeśli znajdę , zagraniczny) że coś tworzyło barierę dookoła gracza że nawet żywy gracz mógł w nią wejść a zombie już nie. A także pamiętam że na modzie star wars było coś takiego że był zrobiony granat któy po rzuceniu tworzył barierę do okoła cb i nie przechodziły strzały.
Ale już na szaleńca to boxy od r3x roztawić np. 9 tego samego rodzaju na całą mapę i w tym boxie daje bonusy jeśli gracz co daje bonusy w nim jest , i gracze którzy mają otrzymać dodatki muszą w tym samym czasie być w tym box bo jest aktywny jeśli jest ten specjalny gracz w nim .
Użytkownik wariat aka pro edytował ten post 16.02.2019 21:03
Napisano 16.02.2019 21:07
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Napisano 16.02.2019 21:14
Jeśli ci to pomoże to ten https://amxx.pl/topi...-staty-i-rank/ Plugin wykorzystuje Strefy na oznaczenie Bytu końcowego
Ostatecznie pobawię się z tym, ale na ten moment szukam czegoś bardziej wprost skierowanego w początkowy zamysł.
z tego co wiem da się robić nie widzialną strefę dookoła gracza , lecz nie wiem z czego lub jaki plugin to wykorzystuje (znajomy chciał takie coś robić do kapitana w team na cod , ale jesli dobrze pamietam zle cos takiego wplywa na serwer) . Pamiętam także że widziałem na serwerze zombie mogę podać ip (jeśli znajdę , zagraniczny) że coś tworzyło barierę dookoła gracza że nawet żywy gracz mógł w nią wejść a zombie już nie. A także pamiętam że na modzie star wars było coś takiego że był zrobiony granat któy po rzuceniu tworzył barierę do okoła cb i nie przechodziły strzały.
Ale już na szaleńca to boxy od r3x roztawić np. 9 tego samego rodzaju na całą mapę i w tym boxie daje bonusy jeśli gracz co daje bonusy w nim jest , i gracze którzy mają otrzymać dodatki muszą w tym samym czasie być w tym box bo jest aktywny jeśli jest ten specjalny gracz w nim .
Możesz podesłać na Pw, chętnie zobaczę efekt, ale chodzi mi o kod/sprite.
EngFunc_FindEntityInSphere z origin gracza ?
Chodzi mi o efekt wizualny, sprite albo entity z liniami jak przy kolejce w DRze.
Jakby miał ktoś coś więcej to chętnie przyjmę, a na ten moment użyję kodu z kolejki DRa.
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 17.02.2019 17:23
Ma ktoś plugin na 'strefe' (przyjmę też sam sprite sfery) dookoła gracza? Chcę zrobić swego rodzaju sferę, w której gracze przebywając będą mieli benefity porkoju zwiększonego EXPa etc.
https://amxx.pl/topi...dul-maskowania/- myślę że to będzie ok. A tego .spr banki czy tam czego to spróbuj poszukać na ruskich stronach.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych