witma robie nowy serwer OLD Diablomod oczywiscie nigdzie nie bylo potrzebnych rzeczy wiec zaczalem od paczki jakiegos bambika który robił 3000000 GO MOD na cs 1.6 wracając teraz mam problem bo serwer praktycznie ukończony jutro start a ja dalej w paczce mam komunikaty . Jakie komunikaty ? . Wyświetalją się podczas gry naprzykład : Właścicielem jest dominator . CO jest ***** prawdą lub zajrzyj na nasze forum (xxx) gdzie ja nie mam tego forum .... lub aby kupić zus wpisz /zeus ..... o ja jebe co ja z tym się napierdzieliłem to ja nawet nie.... ludzie próbowałem już wszystkiego na to niech mi ktoś pomoże błagam ...
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Problem z serwerem cs 1.6
Napisano 14.11.2018 00:43
Napisano 14.11.2018 08:17
w którymś pluginie jest reklama czy tak ciężko jest ci posprawdzać sma ? albo wejdz w config i sprawdz w tym pliku czy nie ma reklamy "advertisements.ini"
Napisano 14.11.2018 08:18
advertisiement.ini (folder configs) , pewnie masz wgrane reklamy na say i nawet o tym nie wiesz..
pozdrawiam.
Zostanę płatnym technikiem serwerów AMXX.
Posiadam na sprzedaż dużo paczek / pluginów pod AMXX.
2 letnie doświadcznie, niskie ceny, fajna jakość.
Zapraszam, GG: 66852090
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych