Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie działają modele na bronieNie działają modele


Najlepsza odpowiedź Toldi, 11.10.2018 17:04

 

 

 

Pokaż new_weapons.ini

"models/v_smokegranade.mdl" "models/v_smokegranade2.mdl"

No mam tak.. 

 

Przecież nie ma takiego modelu. Za to jest taki

v_smokegrenade.mdl

Znalazłem takie errory, powtarzają się 62 razy

L 10/11/2018 - 17:46:38: [GHW_Weapon_Replacement.amxx] File Inexistent: "models/v_smokegranade.mdl" (Line 1 of new_weapons.ini)

 

No mówię nie ma takiego modelu o takiej nazwie. Przyjrzyj się i zauważysz że walnąłeś literówkę. Poprawna nazwa tego granatu to v_smokegrenade.mdl

Przejdź do postu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
20 odpowiedzi w tym temacie

#1 WolfTeam

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
Offline

Napisano 09.10.2018 16:35

Tak jak w temacie, wgrałem wszystko tak jak powinienem i nadal nie działa..

Ktoś wie może czemu ? 

https://amxx.pl/topic/1310-ghw-weapon-replacement-13/
"stary/v_flashbang.mdl" "models/v_flashbang2.mdl"

  • +
  • -
  • 0

#2 Maciuś20

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:156
  • Steam:steam
  • Imię:Maciek
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 09.10.2018 17:01

 

Tak jak w temacie, wgrałem wszystko tak jak powinienem i nadal nie działa..

Ktoś wie może czemu ? 

https://amxx.pl/topic/1310-ghw-weapon-replacement-13/
"stary/v_flashbang.mdl" "models/v_flashbang2.mdl"

"models/v_flashbang.mdl" "models/v_flashbang2.mdl"


Użytkownik Maciuś20 edytował ten post 09.10.2018 17:01

  • +
  • -
  • 0

#3 Toldi

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 121
Zaawansowany

  • Postów:514
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:wies
Offline

Napisano 09.10.2018 18:23

Najpierw podajemy lokalizacje modelu, który chcemy podmienić (stary) a potem lokalizację nowego modelu tj.

"models/v_flashbang.mdl" "models/nowe_modele/v_flashbang.mdl"  

  • +
  • -
  • 0

#4 WolfTeam

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
Offline

Napisano 09.10.2018 22:49

 

 

Tak jak w temacie, wgrałem wszystko tak jak powinienem i nadal nie działa..

Ktoś wie może czemu ? 

https://amxx.pl/topic/1310-ghw-weapon-replacement-13/
"stary/v_flashbang.mdl" "models/v_flashbang2.mdl"

"models/v_flashbang.mdl" "models/v_flashbang2.mdl"

 

Nie działa 

 

 

Najpierw podajemy lokalizacje modelu, który chcemy podmienić (stary) a potem lokalizację nowego modelu tj.

"models/v_flashbang.mdl" "models/nowe_modele/v_flashbang.mdl"  

Nie działa ;d 


  • +
  • -
  • 0

#5 HOW?!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:72
  • GG:
  • Imię:Krzysztof
Offline

Napisano 09.10.2018 23:15

Tak jak w temacie, wgrałem wszystko tak jak powinienem i nadal nie działa..
Ktoś wie może czemu ? 

https://amxx.pl/topic/1310-ghw-weapon-replacement-13/
 
"stary/v_flashbang.mdl" "models/v_flashbang2.mdl"
"models/v_flashbang.mdl" "models/v_flashbang2.mdl"
Nie działa 
 

Najpierw podajemy lokalizacje modelu, który chcemy podmienić (stary) a potem lokalizację nowego modelu tj.

"models/v_flashbang.mdl" "models/nowe_modele/v_flashbang.mdl"  
Nie działa ;d

Podaj dokładną lokalizację starego oraz nowego modelu.
  • +
  • -
  • 0

#6 WolfTeam

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
Offline

Napisano 10.10.2018 06:59

 

 

 

Tak jak w temacie, wgrałem wszystko tak jak powinienem i nadal nie działa..
Ktoś wie może czemu ? 

https://amxx.pl/topic/1310-ghw-weapon-replacement-13/
 
"stary/v_flashbang.mdl" "models/v_flashbang2.mdl"
"models/v_flashbang.mdl" "models/v_flashbang2.mdl"
Nie działa 
 

Najpierw podajemy lokalizacje modelu, który chcemy podmienić (stary) a potem lokalizację nowego modelu tj.

"models/v_flashbang.mdl" "models/nowe_modele/v_flashbang.mdl"  
Nie działa ;d

Podaj dokładną lokalizację starego oraz nowego modelu.

 

Dokładnie mam taką ścieżkę :

models/v_flashbang.mdl" "models/nowe_modele/v_flashbang.mdl"  

Stare są na models/ a nowe na models/nowe_modele 


  • +
  • -
  • 0

#7 Toldi

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 121
Zaawansowany

  • Postów:514
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:wies
Offline

Napisano 10.10.2018 10:38

To sprawdź czy wogóle. ten plugin działa. W konsoli wpisz amx_showrcon amxx list


  • +
  • -
  • 0

#8 WolfTeam

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
Offline

Napisano 10.10.2018 13:03

To sprawdź czy w ogóle. ten plugin działa. W konsoli wpisz amx_showrcon amxx list

 [ 39] Weapon Model + Sound R  1.3         GHW_Chronic       GHW_Weapon_Repl  running  

działa


  • +
  • -
  • 0

#9 WolfTeam

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
Offline

Napisano 10.10.2018 16:58

@ref

bo nikt nie pomaga  :P


  • +
  • -
  • 0

#10 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Właściciel

Reputacja: 6 209
Godlike

  • Postów:11 206
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 10.10.2018 17:13

Podaj logi startu serwera , error logi oraz dokładną zawartość pliku konfiguracji modeli
  • +
  • -
  • 0

#11 WolfTeam

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
Offline

Napisano 10.10.2018 17:41

models/v_flashbang.mdl" "models/nowe_modele/v_flashbang.mdl" 

error Logi są w porządku 


Użytkownik WolfTeam edytował ten post 10.10.2018 17:43

  • +
  • -
  • 0

#12 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Właściciel

Reputacja: 6 209
Godlike

  • Postów:11 206
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 10.10.2018 17:46

Nie brakuje Ci przypadkiem " na początku :) ?
  • +
  • -
  • 0

#13 WolfTeam

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
Offline

Napisano 10.10.2018 18:21

Nie, źle po prostu skopiowałem kod


  • +
  • -
  • 0

#14 Maciuś20

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:156
  • Steam:steam
  • Imię:Maciek
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 10.10.2018 20:31

Nie, źle po prostu skopiowałem kod

dodaj to samo do new_weapons_de_dust2.ini


  • +
  • -
  • 0

#15 WolfTeam

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
Offline

Napisano 11.10.2018 10:15

 

Nie, źle po prostu skopiowałem kod

dodaj to samo do new_weapons_de_dust2.ini

 

mam "new_weapons_css_dust2_go.ini"


  • +
  • -
  • 0

#16 Toldi

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 121
Zaawansowany

  • Postów:514
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:wies
Offline

Napisano 11.10.2018 11:06

Pokaż new_weapons.ini


  • +
  • -
  • 0

#17 WolfTeam

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
Offline

Napisano 11.10.2018 16:10

Pokaż new_weapons.ini

"models/v_smokegranade.mdl" "models/v_smokegranade2.mdl"

No mam tak.. 


  • +
  • -
  • 0

#18 Toldi

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 121
Zaawansowany

  • Postów:514
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:wies
Offline

Napisano 11.10.2018 16:31

 

Pokaż new_weapons.ini

"models/v_smokegranade.mdl" "models/v_smokegranade2.mdl"

No mam tak.. 

 

Przecież nie ma takiego modelu. Za to jest taki

v_smokegrenade.mdl

  • +
  • -
  • 0

#19 WolfTeam

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
Offline

Napisano 11.10.2018 16:44

 

 

Pokaż new_weapons.ini

"models/v_smokegranade.mdl" "models/v_smokegranade2.mdl"

No mam tak.. 

 

Przecież nie ma takiego modelu. Za to jest taki

v_smokegrenade.mdl

Znalazłem takie errory, powtarzają się 62 razy

L 10/11/2018 - 17:46:38: [GHW_Weapon_Replacement.amxx] File Inexistent: "models/v_smokegranade.mdl" (Line 1 of new_weapons.ini)

 


Użytkownik WolfTeam edytował ten post 11.10.2018 16:50

  • +
  • -
  • 1

#20 Toldi

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 121
Zaawansowany

  • Postów:514
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:wies
Offline

Napisano 11.10.2018 17:04   Najlepsza odpowiedź

 

 

 

Pokaż new_weapons.ini

"models/v_smokegranade.mdl" "models/v_smokegranade2.mdl"

No mam tak.. 

 

Przecież nie ma takiego modelu. Za to jest taki

v_smokegrenade.mdl

Znalazłem takie errory, powtarzają się 62 razy

L 10/11/2018 - 17:46:38: [GHW_Weapon_Replacement.amxx] File Inexistent: "models/v_smokegranade.mdl" (Line 1 of new_weapons.ini)

 

No mówię nie ma takiego modelu o takiej nazwie. Przyjrzyj się i zauważysz że walnąłeś literówkę. Poprawna nazwa tego granatu to v_smokegrenade.mdl


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych