Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] sbsrv_mm_i386. badf load - BŁĄD


Najlepsza odpowiedź maCotsu, 22.07.2018 10:59

^ http://www.amxmodx.o...d=7&addon_id=27

o to chodzi albo po prostu usuń odpowiednią linijkę w (metamod/plugins.ini) 

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 HOW?!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:55
  • GG:
  • Imię:Krzysztof
Offline

Napisano 20.07.2018 22:30

Witam, po wpisaniu w konsoli Serwera "meta list" wyskakuje mi taki błąd:


[ 9] <sbsrv_mm_i386. badf load sbsrv_mm_i386.so v - ini - -


Czy ktoś wie jak to naprawić?
  • +
  • -
  • 0

#2 maCotsu

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:18
  • GG:
  • Lokalizacja:Szamocin
Offline

Napisano 21.07.2018 10:04

Zobacz czy masz wgraj plik sbsrv_mm_i386.so


  • +
  • -
  • 1

#3 HOW?!

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:55
  • GG:
  • Imię:Krzysztof
Offline

Napisano 21.07.2018 10:12

^ Nie mogę znaleźć takiego pliku w internecie.
  • +
  • -
  • 0

#4 maCotsu

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:18
  • GG:
  • Lokalizacja:Szamocin
Offline

Napisano 22.07.2018 10:59   Najlepsza odpowiedź

^ http://www.amxmodx.o...d=7&addon_id=27

o to chodzi albo po prostu usuń odpowiednią linijkę w (metamod/plugins.ini) 


  • +
  • -
  • 1

#5 HOW?!

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:55
  • GG:
  • Imię:Krzysztof
Offline

Napisano 22.07.2018 23:07

Usunąłem linijkę i już jest okej, dzięki.
  • +
  • -
  • 0

#6 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Właściciel

Reputacja: 6 193
Godlike

  • Postów:11 152
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 24.07.2018 00:39

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych