←  Problemy z pluginami

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Brak informacji o śmierci

• +
  • -
ChrisN - zdjęcie ChrisN 01.07.2018

Hey, mam taki problem mianowicie wgrałem plugin na asysty ale wyświetlał mi podwójnie informacje o zabójstwie/śmierci gracza (te w prawym górnym rogu), wiec go wywaliłem i wgrałem aysysty dla coda, one znowu zmieniały nick gracza na undefinded, po wywaleniu tych pluginów calkowicie wywaliło mi informacje o zabójstwie/smierci i nie mam zielonego pojecia co może być tego winą.

Odpowiedz

• +
  • -
Toldi - zdjęcie Toldi 01.07.2018

Hmm. W konsoli serwera coś wywala w chwili gdy info o śmierci/fragu powinno zostać wyświetlone? Możesz też szukać rozwiązania w amxmodmenu ale nawet nie wiem czy tam coś znajdziesz od tego (zakładka stats lub coś tego typu). 

Odpowiedz

• +
  • -
ChrisN - zdjęcie ChrisN 01.07.2018

Hmm. W konsoli serwera coś wywala w chwili gdy info o śmierci/fragu powinno zostać wyświetlone? Możesz też szukać rozwiązania w amxmodmenu ale nawet nie wiem czy tam coś znajdziesz od tego (zakładka stats lub coś tego typu). 

No właśnie w tym problem, że kompletnie nic nie ma, w konsole w grze nic nie wywala, konsolka od vps'a też czysta, logi tak samo zero reakcji :/ Przejrzałem amxmodmenu powłączałem wszystko co było off niestety nic.

Odpowiedz

• +
  • -
Rivit - zdjęcie Rivit 04.07.2018

najpierw to wyłącz wszystkie pluginy i zobacz czy problem występuje. Jeżeli tak to włączaj po jednym/dwóch/dziesięć i sprawdzaj czy problem dalej jest.

Jak znajdziesz który to plugin to rzuc .sma 

Odpowiedz