Witam!
Moim pytaniem jest to, czy istnieje możliwość na serwerach CoD zrobić tak, aby zaliczało fragi do TOP15 za zabójstwo minami, piorunami oraz rakietami?
Z góry dziękuje za odpowiedzi!
Pozdrawiam.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 04.06.2018 16:33
Nie mam pojęcia jak to zadziała. Nie testowałem. Nie dodałem zapisu. Nie dodałem zliczania do top15. To tylko zliczanie zabić atakującemu, który zabił (bytem) o konkretnym classname, które ustawiasz w const ClassNames.
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 04.06.2018 17:10
Nie mam pojęcia jak to zadziała. Nie testowałem. Nie dodałem zapisu. Nie dodałem zliczania do top15. To tylko zliczanie zabić atakującemu, który zabił (bytem) o konkretnym classname, które ustawiasz w const ClassNames.
Spoiler
Ogólnie to kiedyś zrobiłem coś w podobie do twojej powyższej modyfikacji i no... ze tak powiem - raz zaliczalo a raz nie takze sprobowac nie zaszkodzi wgrac i zobaczyc aczkolwiek nie radzilbym liczyc na jakies wielkie cuda.
Pluginy-AMXX.pl - Paczki / Modyfikacje na twoj serwer CS 1.6 !
Napisano 04.06.2018 18:02
Spoiler
W najbliższym wolnym czasie przetestuje i dam znać.
Dziękuje.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych