Witam , o co chodzi z tym debug mode?
W konsoli pojawiaja.mi sie? Logi error debug mode,
Ze mam w plugins.ini dopisac debug
Po co to jest ? ?
Podopisywac to przy pluginach?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 04.04.2018 15:33
Witam , o co chodzi z tym debug mode?
W konsoli pojawiaja.mi sie? Logi error debug mode,
Ze mam w plugins.ini dopisac debug
Po co to jest ? ?
Podopisywac to przy pluginach?
Napisano 04.04.2018 15:50
// Plugin Debug mode // 0 - No debugging (garbage line numbers) // 1 - Plugins with "debug" option in plugins.ini are put into debug mode // 2 - All plugins are put in debug mode // Note - debug mode will affect JIT performance // // Default value: 1 amx_debug 1
W amxx.cfg masz opcje zdebugowania wszystkich pluginów jednocześnie. Tyle, że nie ma po co.
Pluginy z włączoną opcją debugowania oddają Ci bardziej szczegółowe informacje o błędzie (jeśli takowy wystąpił).
Jeśli nie jest dla Ciebie przeszkodą język angielski, to możesz skorzystać z bardziej rozbudowanego artykułu: https://wiki.alliedm...ins_(AMX_Mod_X)
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 04.04.2018 18:00
+ oki
czyli zostawic standardowo 1 i sie nie przejmowac tym?
Napisano 05.04.2018 09:10
Po tym co napisałeś to serwer chce byś zrobił coś więcej
1. Zostaw ten cvar "amx_debug 1"
2. Znajdź plugin który prosi o debuga i w plugins.ini przy nim dopisz słowo debug
Wtedy dostaniesz pełny log odnośnie problemu
Pomogłem?
Zostaw plusa zanim ja postawie plusa nad tobą
Napisano 05.04.2018 19:58
Po tym co napisałeś to serwer chce byś zrobił coś więcej
1. Zostaw ten cvar "amx_debug 1"
2. Znajdź plugin który prosi o debuga i w plugins.ini przy nim dopisz słowo debug
Wtedy dostaniesz pełny log odnośnie problemu
okej sprawdzimy dzięki.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych