Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Zadzialalem zgodnie z instrukcja ale nie dziala :((


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 WODZ

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Lokalizacja:z polski
Offline

Napisano 30.10.2009 23:44

Witam!

Chcialem sobie wgrac mod diablo 5.9 zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcja pliki wgralem na swoje miejsce cavary i sql tez wpisalem tak jak bylo w instrukcji no i w plugins.ini wpisalem na koncu db mod cos takiego i mi mod nie dziala :( (((

Co robic proszę po pomoc!
hmm i mysle ze problem moze tkwic w pliku amx.cfg moze mi ktos skopiowac i pokazac jak on powinien wygladac??

z gory thx
  • +
  • -
  • 0

#2 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 30.10.2009 23:50

TUTAJ!
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych