Witam , jestem nowy dlatego proszę o wyrozumiałość , postawiłem swój serwer , wgrałem rehlds dodałem obsługę sklepu , natomiast jest taki problem iż po wpisaniu jakiejkolwiek komendy na say zaczynającej się od / nic się nie wyświetla ani na czacie ani w hud , wydaje mi się że nie działa przez to sklep bo poprostu go nie widać a w konstoli pisze , że plugin jest uruchomiony , to samo dzieje się po wpisaniu w czat /ip czy /zglos nic sie nie wyswietla czat pusty i hud pusty , proszę o pomoc
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Nie działają komendy typu /xxxx /xxxproblem
Temat rozp. wytrenowany1337, 22.11.2017 16:22
hud problem czat komendy
1 odpowiedź w tym temacie
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: hud, problem, czat, komendy
Zakładanie sklepu pod cs 1.6Napisany przez DeroY, 07.11.2024 sklep, cs, problem, cs 1.6, pomoc i 1 więcej |
|
||||
|
[ROZWIĄZANE] Counter Strike 1.6 problemMam problem z odpaleniem gry Napisany przez Kilkanumerow, 25.10.2024 problem, counter strike 1.6 |
|
|||
Znikający HUDNapisany przez Clyr0?, 25.12.2021 hud, cs 1.6, znikajacy hud |
|
||||
Spawn protection - problemNapisany przez Fusion122, 01.12.2020 problem, spawn, protection |
|
||||
|
[ROZWIĄZANE] [CSXGuard] Problem[CSXGuard], Napisany przez eddy, 22.05.2020 jailbreakmenu, komendy |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych