Witam
Czy byłby ktoś w stanie zmodyfikować ten plugin
QTM_CodMod.sma 38,94 KB 44 Ilość pobrań
QTM_CodMod.amxx
tak aby po wejściu na serwer zamiast "Brak" klasy ustawiała się klasa wybrana przeze mnie? Z góry dzięki, nagrodzę plusami
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 22.09.2017 15:41
Witam
Czy byłby ktoś w stanie zmodyfikować ten plugin
QTM_CodMod.sma 38,94 KB 44 Ilość pobrań
QTM_CodMod.amxx
tak aby po wejściu na serwer zamiast "Brak" klasy ustawiała się klasa wybrana przeze mnie? Z góry dzięki, nagrodzę plusami
Napisano 22.09.2017 15:48
A kiedy te klasę chcesz wybrać? Przecież wbijasz na serwer i pokazuje ci się menu z klasami do wyboru. Czy ty chcesz żeby zrobić zapis ostatnio granej klasy i żeby po ponownym wejściu na serwer nie trzeba było jej wybierać tylko już była "wybrana"?
Napisano 22.09.2017 16:19
Powiem tak, jak wejdziesz na serwer to nie masz klasy, jednym słowem piszę [Klasa: Brak], a ja chcę aby po wejściu na serwer już przydzielało klasę, aby nie było [Klasa: Brak] tylko [Klasa: Jakaś Klasa np. Snajper]. Potrzebuje tego bo robię serwer gdzie będzie tylko jedna klasa i bez sensu byłoby wybieranie jej z menu gdyż była by tylko ta jedna klasa. Lepiej jak by tą klasę automatycznie ustawiało graczom po wejściu na serwer. Myślę, że w miarę dobrze wytłumaczyłem.
Użytkownik koxprox edytował ten post 22.09.2017 16:20
Napisano 23.09.2017 19:26
Pomoże ktoś? Potrzebuje szybko, ja kombinowałem ale nie dałem rady!
Potrzebuje FAST!!!
PS: Nie mogłem edytować poprzedniego posta!
Napisano 24.09.2017 16:43
Dzięki, działa . Można zamknąć
Użytkownik -=PSYCHO=- edytował ten post 24.09.2017 16:43
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych