←  Pytania dotyczące pluginów

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

[Cod Nowy] Ustawienie klasy po wejściu na...

• +
  • -
Smiguel - zdjęcie Smiguel 22.09.2017

Witam

Czy byłby ktoś w stanie zmodyfikować ten plugin Załączony plik  QTM_CodMod.sma   38,94 KB   45 Ilość pobrań

tak aby po wejściu na serwer zamiast "Brak" klasy ustawiała się klasa wybrana przeze mnie? Z góry dzięki, nagrodzę plusami  :D

Odpowiedz

• +
  • -
Toldi - zdjęcie Toldi 22.09.2017

A kiedy te klasę chcesz wybrać? Przecież wbijasz na serwer i pokazuje ci się menu z klasami do wyboru. Czy ty chcesz żeby zrobić zapis ostatnio granej klasy i żeby po ponownym wejściu na serwer nie trzeba było jej wybierać tylko już była "wybrana"?

Odpowiedz

• +
  • -
Smiguel - zdjęcie Smiguel 22.09.2017

Powiem tak, jak wejdziesz na serwer to nie masz klasy, jednym słowem piszę [Klasa: Brak], a ja chcę aby po wejściu na serwer już przydzielało klasę, aby nie było [Klasa: Brak] tylko [Klasa: Jakaś Klasa np. Snajper]. Potrzebuje tego bo robię serwer gdzie będzie tylko jedna klasa i bez sensu byłoby wybieranie jej z menu gdyż była by tylko ta jedna klasa. Lepiej jak by tą klasę automatycznie ustawiało graczom po wejściu na serwer. Myślę, że w miarę dobrze wytłumaczyłem.

Użytkownik koxprox edytował ten post 22.09.2017 16:20
Odpowiedz

• +
  • -
Smiguel - zdjęcie Smiguel 23.09.2017

Pomoże ktoś? Potrzebuje szybko, ja kombinowałem ale nie dałem rady!

Potrzebuje FAST!!!

PS: Nie mogłem edytować poprzedniego posta!

Odpowiedz

• +
  • -
Linux' - zdjęcie Linux' 23.09.2017

Public UsunUmiejetnosci(id), zmienna nowa_klasa_gracza ustaw np na 1. Bedzie ustawiac automatycznie dodana klase numer 1, ale lepszym wyjsciem bylo by usuniecie klas.

Odpowiedz

• +
  • -
Smiguel - zdjęcie Smiguel 24.09.2017

Dzięki, działa :D. Można zamknąć

Użytkownik -=PSYCHO=- edytował ten post 24.09.2017 16:43
Odpowiedz