Arena 1vs1 CS 1.6
dominopleypl
27.03.2017
Witam. Grałem ostatnio na serwerze 1vs1 w cs 1.6. Planuje zrobić podobny serwer, ale nie znalazłem paczki. Może mi ktoś pomóc?
?
The_Kuba12
27.03.2017
Paczka jest dostępna w internecie. (Nie na polskim) Na tych paczkach, których grałeś jest jeszcze dość sporo dodatków własnych.
Najlepsza odpowiedź
White
27.03.2017
Wysłałem linka na PW. Nie wiem czy ten miał na myśli The_Kuba12.
Toldi
28.03.2017
Wysłałem linka na PW. Nie wiem czy ten miał na myśli The_Kuba12.
Czy też mógł bym prosić o link do paczki? Był bym wdzięczny.
White
28.03.2017
Dostaję wiele zapytań, więc wstawiam tu moda.
Wymagane do poprawnego działania:
- orpheu: https://amxx.pl/topi...talacja-orpheu/
- round terminator Arkshine'a
- adv_vault
Załączone pliki
TWZ
04.04.2017
Podczas kompilacji (czysty plugin, bez modyfikacji) wystąpił błąd: 017 undefined symbol "client_color_chat" (tak, mam plik colorchat.inc) i jeszcze parę innych.
MrRefix
19.04.2017
Mam następujący problem z tym silnikiem. Jeżeli zostanie 1 osoba w CT i 1 w TT to nie wymusza mi tutaj rozpoczęcia nowej rundy nawet jeżeli czas rundy dojdzie do końca. Czy mógłbyś mi w tym pomóc? Byłbym dozgonnie wdzięczny.
Amnezja
20.04.2017
MrRefix Jestem w stanie zobaczyć tą Arena 1vs1 Gdybys podał ip to chętnie zobaczył bym jak sie prezentuje
TwojaMarionetka
23.04.2017

Toldi
23.04.2017
Powiem wam tyle ta paczka nie działa poprawnie. Musicie bawić się dużo z silnikiem aby miało wyglądać tak jak powinno
Testowałeś ją dobrze?? Ja tak i działa ok.
Wgrałeś sygnatury orpheu potrzebne do tego moda jak nie to czas się nie będzie resetować bo round_terminator wywali błąd.
Użytkownik Toldi edytował ten post 23.04.2017 16:30
TwojaMarionetka
23.04.2017
Powiem wam tyle ta paczka nie działa poprawnie. Musicie bawić się dużo z silnikiem aby miało wyglądać tak jak powinno
Wgrałeś sygnatury orpheu potrzebne do tego moda jak nie to czas się nie będzie resetować bo round_terminator wywali błąd.
Ale ja nie mówiłem, że jest źle to, że ty ją wgrales na serwer gdzie nikt nie gra i na razie działa to odpal serwer i zobaczysz jak Ci sie będzie bugował przy większej ilości graczy
Toldi
24.04.2017
Ale ja nie mówiłem, że jest źle to, że ty ją wgrales na serwer gdzie nikt nie gra i na razie działa to odpal serwer i zobaczysz jak Ci sie będzie bugował przy większej ilości graczy
Właśnie od tego zacząłem od testu z graczami żeby wiedzieć czy w ogóle ona działa. Nie gra nikt masz racje bo nie ma reklamy i serwer cały czas jest robiony. Dopóki go nie skończę dalej będzie tak stał.
MrRefix
24.04.2017
Udało mi się już rozwiązać ten problem z rundami remisowymi. Wraz ze znajomymi robimy coś dla siebie prywatnie żeby potrenować. Jednakże widzę, że jest tylko 5 mapek (z czego 2 mi nie działają stąd). Poszedłem na inny serwer pościągać mapki wgraliśmy to i niestety nie wiem czemu jest czarny ekran an tych mapkach. Mógłby mi ktoś powiedzieć jakiego pliku jeszcze mogłem tam nie wsadzić? Czyżby tekstury jakieś? Proszę o pomoc. Gra na 3ch mapach jest dobra, ale niestety chcieliśmy coś nowego sobie wprowadzić. Oraz chciałem się jeszcze dowiedzieć jak wygląda w tym silniku kwestia spectators. Da się tam dołączyć w jakiś sposób lub specta połaczyć z tym silnikiem?
Użytkownik MrRefix edytował ten post 24.04.2017 20:10
Toldi
02.05.2017
Przy tworzeniu mapy na tego moda w info_target trzeba wpisać pewien tekst oni go zmienili w silniku i dlatego wam nie dzialaja te nowe mapy.