←  Pytania

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

niekończące się granaty cs 1.6

• +
  • -
amxx123 - zdjęcie amxx123 18.03.2017

Chciałbym porzucać sobie granaty, głównie smołki i flesze w cs 1. 6, ale blokuje mnie ilość granatów na jedną runde, a bieganie na respa po nowe jest po prostu męczące. 

Istnieje jakiś dostępny plugin gdzie zainstaluje sobie go do botów?

Odpowiedz

• +
  • -
ODSCreative - zdjęcie ODSCreative 19.03.2017

gren sack

amx_freegiveweapon 

cos w te manke

Odpowiedz

• +
  • -
amxx123 - zdjęcie amxx123 19.03.2017

Dzięki! działa :)

Odpowiedz

• +
  • -
amxx123 - zdjęcie amxx123 19.03.2017

A jeszcze jedno pytanie, da się jakoś używać rcon`a na botach, bez postawienia serwera?

Jako że "new game" to jakby mój serwer? i bez używania hlds`a.

Odpowiedz

• +
  • -
ODSCreative - zdjęcie ODSCreative 19.03.2017

tak ino wtedy nie dajesz rcon tylko normalnie komende np jak na "publiku" dajesz rcon map to na new game dajesz map (masz server z amxem na new game?)

Odpowiedz

• +
  • -
amxx123 - zdjęcie amxx123 21.03.2017

Tak mam, pobrałem to co kolega wyżej podał granade sack.

Wiem, wiem.. ale mi chodzi o to, żeby jako serwer działały komendy, a nie jakby od użytkownika. A dokładniej, to mam stare moje rr`sy z mixów, chciałbym je aktywować na new game "exec rr.cfg" ale po 1 czyta mi "z admina" a po drugie w konsoli jest "nie zapychaj serwera" i niektóre zdania się nie pojawiają. Dlatego trzeba coś wykombinować, żeby przez rcon odpalić to, jedynie to chyba hamachi zostaje :/ 

Odpowiedz

• +
  • -
Robiin - zdjęcie Robiin 21.03.2017

Tak mam, pobrałem to co kolega wyżej podał granade sack.

Wiem, wiem.. ale mi chodzi o to, żeby jako serwer działały komendy, a nie jakby od użytkownika. A dokładniej, to mam stare moje rr`sy z mixów, chciałbym je aktywować na new game "exec rr.cfg" ale po 1 czyta mi "z admina" a po drugie w konsoli jest "nie zapychaj serwera" i niektóre zdania się nie pojawiają. Dlatego trzeba coś wykombinować, żeby przez rcon odpalić to, jedynie to chyba hamachi zostaje :/

cstrike>server.cfg

rcon_password "twoje haslo"

serwer>

rcon_password "twoje haslo"

rcon "exec 3rr.cfg"

Odpowiedz

• +
  • -
amxx123 - zdjęcie amxx123 21.03.2017

Oo, nie pomyślałem, żeby do serwera dać. Dzięki wielkie.

Odpowiedz