niekończące się granaty cs 1.6
amxx123
18.03.2017
Chciałbym porzucać sobie granaty, głównie smołki i flesze w cs 1. 6, ale blokuje mnie ilość granatów na jedną runde, a bieganie na respa po nowe jest po prostu męczące.
Istnieje jakiś dostępny plugin gdzie zainstaluje sobie go do botów?
amxx123
19.03.2017
A jeszcze jedno pytanie, da się jakoś używać rcon`a na botach, bez postawienia serwera?
Jako że "new game" to jakby mój serwer? i bez używania hlds`a.
ODSCreative
19.03.2017
tak ino wtedy nie dajesz rcon tylko normalnie komende np jak na "publiku" dajesz rcon map to na new game dajesz map (masz server z amxem na new game?)
amxx123
21.03.2017
Tak mam, pobrałem to co kolega wyżej podał granade sack.
Wiem, wiem.. ale mi chodzi o to, żeby jako serwer działały komendy, a nie jakby od użytkownika. A dokładniej, to mam stare moje rr`sy z mixów, chciałbym je aktywować na new game "exec rr.cfg" ale po 1 czyta mi "z admina" a po drugie w konsoli jest "nie zapychaj serwera" i niektóre zdania się nie pojawiają. Dlatego trzeba coś wykombinować, żeby przez rcon odpalić to, jedynie to chyba hamachi zostaje
Robiin
21.03.2017
Tak mam, pobrałem to co kolega wyżej podał granade sack.
Wiem, wiem.. ale mi chodzi o to, żeby jako serwer działały komendy, a nie jakby od użytkownika. A dokładniej, to mam stare moje rr`sy z mixów, chciałbym je aktywować na new game "exec rr.cfg" ale po 1 czyta mi "z admina" a po drugie w konsoli jest "nie zapychaj serwera" i niektóre zdania się nie pojawiają. Dlatego trzeba coś wykombinować, żeby przez rcon odpalić to, jedynie to chyba hamachi zostaje
cstrike>server.cfg
rcon_password "twoje haslo"
serwer>
rcon_password "twoje haslo"
rcon "exec 3rr.cfg"