Chciałbym porzucać sobie granaty, głównie smołki i flesze w cs 1. 6, ale blokuje mnie ilość granatów na jedną runde, a bieganie na respa po nowe jest po prostu męczące.
Istnieje jakiś dostępny plugin gdzie zainstaluje sobie go do botów?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 18.03.2017 22:41
Chciałbym porzucać sobie granaty, głównie smołki i flesze w cs 1. 6, ale blokuje mnie ilość granatów na jedną runde, a bieganie na respa po nowe jest po prostu męczące.
Istnieje jakiś dostępny plugin gdzie zainstaluje sobie go do botów?
Napisano 19.03.2017 10:24
gren sack
amx_freegiveweapon
cos w te manke
Napisano 19.03.2017 14:41
Dzięki! działa
Napisano 19.03.2017 14:54
A jeszcze jedno pytanie, da się jakoś używać rcon`a na botach, bez postawienia serwera?
Jako że "new game" to jakby mój serwer? i bez używania hlds`a.
Napisano 19.03.2017 22:04
tak ino wtedy nie dajesz rcon tylko normalnie komende np jak na "publiku" dajesz rcon map to na new game dajesz map (masz server z amxem na new game?)
Napisano 21.03.2017 00:23
Tak mam, pobrałem to co kolega wyżej podał granade sack.
Wiem, wiem.. ale mi chodzi o to, żeby jako serwer działały komendy, a nie jakby od użytkownika. A dokładniej, to mam stare moje rr`sy z mixów, chciałbym je aktywować na new game "exec rr.cfg" ale po 1 czyta mi "z admina" a po drugie w konsoli jest "nie zapychaj serwera" i niektóre zdania się nie pojawiają. Dlatego trzeba coś wykombinować, żeby przez rcon odpalić to, jedynie to chyba hamachi zostaje
Napisano 21.03.2017 08:53
Tak mam, pobrałem to co kolega wyżej podał granade sack.
Wiem, wiem.. ale mi chodzi o to, żeby jako serwer działały komendy, a nie jakby od użytkownika. A dokładniej, to mam stare moje rr`sy z mixów, chciałbym je aktywować na new game "exec rr.cfg" ale po 1 czyta mi "z admina" a po drugie w konsoli jest "nie zapychaj serwera" i niektóre zdania się nie pojawiają. Dlatego trzeba coś wykombinować, żeby przez rcon odpalić to, jedynie to chyba hamachi zostaje
cstrike>server.cfg
rcon_password "twoje haslo"
serwer>
rcon_password "twoje haslo"
rcon "exec 3rr.cfg"
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 21.03.2017 18:45
Oo, nie pomyślałem, żeby do serwera dać. Dzięki wielkie.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych