Witam nie czyta mi modelu w klasie gdy dodam tą klase serwer się crashuje
ps chciałbym żeby mi czytało tylko sam model ak47
codclass_morderca.sma 5,12 KB 23 Ilość pobrań
codclass_morderca.amxx
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 16.02.2017 21:30
Witam nie czyta mi modelu w klasie gdy dodam tą klase serwer się crashuje
ps chciałbym żeby mi czytało tylko sam model ak47
codclass_morderca.sma 5,12 KB 23 Ilość pobrań
codclass_morderca.amxx
Pomogłem ? zostaw +
Jeśli szukasz Technika do forum lub na serwery cs 1.6 pisz pw lub na https://steamcommunity.com/id/dermi97/
Napisano 16.02.2017 22:25
Sprawdz
Napisano 17.02.2017 01:42
Sprawdz
Dlaczego
set_pev(id, pev_weaponmodel2, "models/eStrikeCODMOD/v_ak47.mdl")
kiedy
pev_weaponmodel2 Ciąg znaków models/p_glock18.mdl Model broni, który inni gracze mogą zobaczyć jako broń noszoną (modele p_)
?
Dlaczego
precache_model(""); precache_model("models/eStrikeCODMOD/v_ak47.mdl"); precache_model("");
Kiedy poprawne będzie
precache_model("models/eStrikeCODMOD/p_ak47.mdl"); precache_model("models/eStrikeCODMOD/v_ak47.mdl");
?
Jedyne co zrobiłeś, to dodałeś nową linijkę z kodem, który jest wyżej, czyli kodem na model V, a nie P. Stała pev pev_weaponmodel2 nie odpowiada za V_, lecz za P_.
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 17.02.2017 14:30
Sprawdz
Dlaczego
set_pev(id, pev_weaponmodel2, "models/eStrikeCODMOD/v_ak47.mdl")kiedy
pev_weaponmodel2 Ciąg znaków models/p_glock18.mdl Model broni, który inni gracze mogą zobaczyć jako broń noszoną (modele p_)?
Dlaczego
precache_model(""); precache_model("models/eStrikeCODMOD/v_ak47.mdl"); precache_model("");Kiedy poprawne będzie
precache_model("models/eStrikeCODMOD/p_ak47.mdl"); precache_model("models/eStrikeCODMOD/v_ak47.mdl");?
Jedyne co zrobiłeś, to dodałeś nową linijkę z kodem, który jest wyżej, czyli kodem na model V, a nie P. Stała pev pev_weaponmodel2 nie odpowiada za V_, lecz za P_.
Gitara wielkie dzięki za pomoc
Pomogłem ? zostaw +
Jeśli szukasz Technika do forum lub na serwery cs 1.6 pisz pw lub na https://steamcommunity.com/id/dermi97/
Klasa
Klasa wampirNapisany przez Rafii, 16.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Moc Medyka - problemPugin mocmedyka włącza się w klasie w której nie powinien Napisany przez scythe1, 09.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Klasa
[ROZWIĄZANE] poźba o klase odrodzenieNapisany przez Anonimowy09, 03.02.2023 ![]() |
|
![]() |
||
Klasa
Poszukuje KlasNapisany przez Aquamarina, 03.01.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Klasa
[KOSZ] klasaklasa Napisany przez Anonimowy09, 30.12.2022 ![]() |
|