Gdzie wypakować bf2webdocs zeby działało?
JohnyWayne
11.02.2017
Witam, wiem ze jest milion takich tematów ale przeglądając je i tak nie znalazłem odpowiedzi.
Mam serwer na pukawce, założyłem darmowy hosting, połączyłem sie z FTP, po połączeniu sie widze tylko plik index.html.
Utowrzyłem nowy folder "32 odznaki" I tak wypakowałem pliki z bf2webdocs, moglibyscie poradzic jak zrobic to prawidlowo, bo w sumie tylko tego mi brakuje aby serwer był skończony
iFniTy
11.02.2017
Tutaj masz temat z tym PS: Masz już sieć?
https://amxx.pl/topi...rać-bf2webdocs/
Użytkownik iFniTy edytował ten post 11.02.2017 18:16
JohnyWayne
11.02.2017
Wrzucam do głównego katalogu, wchodze na serwer i wyskakuje tylko napis na białym tle np. odznakipomoc.gameclan.pl/pomoc1
Krakersik
11.02.2017
JohnyWayne
11.02.2017
Sprawdzałem i tak i tak, raz wrzucałem wszystkie pliki a raz folder, tak i tak nie dziala
JohnyWayne
12.02.2017
Temat dalej nie ogarnięty, wyczytałem w komentarzu pod tym modem że "w tej wersji nie czyta obecnych plików WWW, trzeba zmienić nazwę z helpweb.html na informacje.html itp. przynajmniej ja tak miałem" i teraz pytanie do was, nie wiecie może jak powinny się nazywać kolejne pliki .html? Chodzi o 3 pliki .html poza informacje.html
NEQU#
12.02.2017
Przy próbie wyświetlenia ich na serwerze, wyskakuje błąd. Podana jest tam ścieżka i nazwa pliku, domyśl się jakie nazwy powinny posiadać.
JohnyWayne
12.02.2017
Zmieniłem na informacje.html, opis1.html, opis2.html, opis3.html i dalej lipton.