Witam, mam problem ze skompilowaniem pluginu i nie bardzo się na tym znam. Czy ktoś mi może powiedzieć co jest grane z tym plikiem ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 07.02.2017 21:28
Witam, mam problem ze skompilowaniem pluginu i nie bardzo się na tym znam. Czy ktoś mi może powiedzieć co jest grane z tym plikiem ?
Napisano 07.02.2017 21:30
12 linijka
new valut:
-->
new valut;
Gotowe
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 07.02.2017 21:34
Dziękuję za bardzo szybką odpowiedź, lecz teraz jest inny error:
Napisano 07.02.2017 21:38
#include <amxmodx>
-->
#include <amxmodx>
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 07.02.2017 21:40
Poprawione, nadal ten sam błąd .
Napisano 07.02.2017 21:41
Prosz
Napisano 07.02.2017 21:43
Bardzo dziękuję
Napisano 07.02.2017 22:06
Miałbym jeszcze jedno pytanie: Jaki plugin odpowiada za wybór teamu na początku rundy ? Jest to serwer jailbreak, i muszę zmienić w tym pluginie kilka rzeczy.
Napisano 07.02.2017 22:16
Już sobie poradziłem, wszystko było w pliku jail_api_jailbreak.amxx
Napisano 07.02.2017 22:17
GdzieDojsc(id, team) { set_pdata_int(id, 125, get_pdata_int(id, 125) & ~(1<<8)); if(team == 6) { if(!is_user_alive(id)) { gTeam[id] = 0; engclient_cmd(id, "jointeam", "6"); } else client_print(id, print_center, "Nie mozesz byc obserwatorem"); return; } if(gTeam[id] == team) return; new ile_graczy[2]; for(new i=1; i<=32; i++) { if(!is_user_connected(i)) continue; switch(cs_get_user_team(i)) { case 1: ile_graczy[0]++; case 2: ile_graczy[1]++; } } if(czas_bronie && jail_day%7 && !gTeam[id] && ((team == 1 && ile_graczy[0]) || (team == 2 && ile_graczy[1]))) { ColorChat(id, GREEN, "[PrisonBreak]^x01 Mozesz dolaczyc dopiero jak sie skonczy runda!"); GdzieDojsc(id, 6); return; } new iRet; ExecuteForward(fJoinTeam, iRet, id, team, ile_graczy[0], ile_graczy[1]); switch(iRet) { case -1: return; case 1,2: team = iRet; } if(gTeam[id] == team) return; new msg_blocke = get_msg_block(g_msgid[id]); set_msg_block(g_msgid[id], BLOCK_SET); engclient_cmd(id, "jointeam", team==2? "2": "1"); //set_msg_block(g_msgid[id], msg_blocke); //set_msg_block(g_msgid[id], BLOCK_SET); engclient_cmd(id, "joinclass", "1"); set_msg_block(g_msgid[id], msg_blocke); gTeam[id] = team; }
jail_api_jailbreak.amxx
https://amxx.pl/topi...s-aktualizacja/
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych