Dodanie Linijki do Paintball
Najlepsza odpowiedź
Skull.
15.02.2017 22:45
Testuj.
Przejdź do postu
MAGNET FRA
20.01.2017
witajcie mam pytanie chciałbym dodać Stroje dla VIP ale gdy je dodaje to sie nie zmieniaja poniewaz mam ustawione stroje Paintball chciałbym zeby stroje paintball działały i stroje dla vip tez
i mam takie pytanie czy ktoś z was potrafi dodac kod dla vip zeby działały stroje oto sma
Załączone pliki
Skull.
24.01.2017
Zapodaj jakie mają być ścieżki (nazwy folderów oraz modeli) A najlepiej wstaw tutaj te modele, ponieważ jasnowidzem nikt nie jest czy masz w sub-modelach czy też nie. A PaintBall zazwyczaj ma sub-modele, podajże.
MAGNET FRA
24.01.2017
modele dla vip http://gamebanana.com/skins/145029
MAGNET FRA
24.01.2017
Te same modele dla obu Teamów?
tak bo ten Model co ci dałem to tylko będzie dla VIP . A zwykle stroje Paintball zostana dla wszystkich
Użytkownik Dehas edytował ten post 24.01.2017 18:35
Skull.
24.01.2017
Ale jaki sens ma ten sam model dla obu Teamów VIP?
Przecież CT z TT jako vipy nie będą się odróżniać, tak samo zwykli gracze nie będą wiedzieć jaki VIP jest z ich teamu a jaki nie....
MAGNET FRA
24.01.2017
Przecież CT z TT jako vipy nie będą się odróżniać, tak samo zwykli gracze nie będą wiedzieć jaki VIP jest z ich teamu a jaki nie....
tylko na test ci dalem tyle sobie sam zmienie potem
Użytkownik Dehas edytował ten post 24.01.2017 21:04
Aexis
29.01.2017
Przecież CT z TT jako vipy nie będą się odróżniać, tak samo zwykli gracze nie będą wiedzieć jaki VIP jest z ich teamu a jaki nie....tylko na test ci dalem tyle sobie sam zmienie potem
Chyba jednaj rzeczy nie rozumiesz.... Nevermind.
Dodaj modele VIP do samego pluginu z vipem i dopisz go nad paintballem. Tak też powinno śmigać.
Maciuś20
29.01.2017
public plugin_precache(){ precache_model("models/player/VipCT/VipCT.mdl"); precache_model("models/player/VipTT/VipTT.mdl"); } public SpawnedEventPreVip(id){ new g_Model[64]; formatex(g_Model,charsmax(g_Model),"%s",get_user_team(id) == 1 ? "VipTT" : "VipCT"); cs_set_user_model(id,g_Model); }
MAGNET FRA
29.01.2017
Ale z Modelami Paintball Sie Buguja Stroje VIP . a gdy wył stroje Paintball to wtedy stroje VIP Działaja , chciałbym zeby to i to działało
Aexis
29.01.2017
To udostępnij nam tutaj sma Twojego vipa, paintballa już mamy, do tego modele z paintballa... bo prawdopodobnie są sub-modelami.
Options
29.01.2017
A próbowałeś zrobić tak jak pisał Aexis? Dopisz plugin vipa nad pb i napisz.
A co do linijek, to dodaj tak (w każdym razie ja mam tak przy swoim vipie i działa)
public plugin_precache(){ precache_model("models/player/vip/vipCT.mdl"); precache_model("models/player/vip/vipTT.mdl"); precache_model("gfx/vgui/vipTT.tga");
MAGNET FRA
29.01.2017
To udostępnij nam tutaj sma Twojego vipa, paintballa już mamy, do tego modele z paintballa... bo prawdopodobnie są sub-modelami.
Modele PB http://www106.zippys...6CLqi/file.html
Załączone pliki
Options
29.01.2017
Sprawdz
http://www76.zippysh...DXenj/file.html
(modele wrzuć do models/player/vip)
Użytkownik Route edytował ten post 29.01.2017 21:21
MAGNET FRA
30.01.2017
Podeślij co ci wyskakuje
wlasnie nic sie nie pokazuje dodaje tak jak ty chcesz i Modele sie nie zmieniaja jest cały czas tak jak było
Options
30.01.2017
vip1 i vip2 są zmienione trochę inaczej, sprawdź oba i daj znać
Upewnij się jeszcze czy wszystko potrzebne masz wgrane.
Załączone pliki
Użytkownik Route edytował ten post 30.01.2017 09:38