Witam, czy ktoś może wskazać konkretne różnice pomiędzy wersjami Zombie Plague 5.0 i 6.2 oraz Zombie Advance 1.6.1?
Która wersja jest najnowsza, czego nie posiadają inne?
Nigdzie nie mogłam znaleźć porównania
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 27.10.2016 18:26
Witam, czy ktoś może wskazać konkretne różnice pomiędzy wersjami Zombie Plague 5.0 i 6.2 oraz Zombie Advance 1.6.1?
Która wersja jest najnowsza, czego nie posiadają inne?
Nigdzie nie mogłam znaleźć porównania
Napisano 28.10.2016 12:34
Zombie Plague Advance to taki 4.3 (napisany tak samo, czyli główny plugin nie jest podzielony na moduły) z różnymi dodatkami, które są z 5.0+ i chyba nie jest już rozwijany.
Zombie Plague 5.0 jest już odpowiednio zmodularyzowany co ułatwia edycję i zarządzanie nimi.
6.0 to chyba jakaś prywatna modyfikacja.
Na twoim miejscu odpaliłbym 5 i 6 wersje i zobaczył czy się różnią i czy pluginy z 5 są kompatybilne z 6. Jeżeli nie ma błędów w 6 możesz spróbować aczkolwiek ja bym brał 5 ponieważ kiedyś na niej działałem i była w miarę stabilna. Z 6 nie korzystałem nigdy.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych