witajcie prosilbym o wytłumaczenie jak poprawnie skonfigurować server na 1shot1kill.pl
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Konfiguracja 1shot1kill.pl
Napisano 13.10.2016 16:01
Napisano 13.10.2016 19:08
Co oznacza według Ciebie poprawnie i co ma do tego hosting?
Wszystko zależy od Ciebie i tego co tam będziesz mial oraz tego co oczekujesz.
Nikt Ci jako tako wszystkiego na tacy nie da, to Ty musisz pierwsze ogarnąć co chcesz tam mieć i jakie efekty uzyskać, potem możesz liczyć na treściwą i sensowną pomoc
TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA
Zapraszam do mojego profilu
Napisano 13.10.2016 20:41
Dodałem wszystko na server tylko mam jeden problem gdy jest zmiana Maps to server Sie crash , Mapki Zostały dodane z panelu w lagach nie dostałem zadnego komunikatu o crash
Napisano 13.10.2016 21:04
Dodałem wszystko na server tylko mam jeden problem gdy jest zmiana Maps to server Sie crash , Mapki Zostały dodane z panelu w lagach nie dostałem zadnego komunikatu o crash
Dostaniesz go w historii zdarzeń, tam masz zapis z ostatniego poprawnego działania serwera przed crashem wraz z jakimś powodem.
Chyba, że resetowałeś serwer to wtedy masz z ostatniego resetu bez powodu..
Zawsze jest jakiś komunikat gdzieś co jest nie tak, nie ma czegoś takiego jak próżnia.
W tym momencie nie leży pewnie problem po stronie konfiguracji tylko któregoś z Twoich pluginów a to już inna broszka.
Napisano 13.10.2016 22:17
takie cos przy zmianie maps Establishing network connection to server
w konsoli
Admin Spectator ESP v1.3, Copyright © 2006 by KoST Executing AMX Mod X Configuration File Scrolling message displaying frequency: 10:00 minutes [AMXBans] laduje plik amxbans.cfg [AMXBans] amxbans.cfg zostal zaladowany | AMXX.PL | Wersja PL - Szyfrant i MisieQ Alias name is invalid /home/servers/bin/games/CS_1.6.sh: line 51: 29236 Segmentation fault LD_LIBRARY_PATH=".:bin" start-stop-daemon --start --chuid $USER:$GROUP -m --pidfile $PID_FILE --chdir $USER_DIR/$BIN_DIR --exec $USER_DIR/$BIN_DIR/$BIN_NAME -- $GAME_PARAMS Zrzut konsoli wyslany poprawnie -- AUTOMATYCZNY RESTART SERWERA PO CRASHU -- Console initialized. Using breakpad crash handler Setting breakpad minidump AppID = 10 Forcing breakpad minidump interfaces to load dlopen failed trying to load: /home/servers/users/srv41435/.steam/sdk32/steamclient.so with error: /home/servers/users/srv41435/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directory Looking up breakpad interfaces from steamclient Calling BreakpadMiniDumpSystemInit Protocol version 48 Exe version 1.1.2.7/Stdio (cstrike) Exe build: 13:12:29 Aug 29 2013 (6153) STEAM Auth Server Server IP address 91.224.117.82:27115 Metamod version 1.21p37 Copyright © 2001-2013 Will Day Patch: Metamod-P (mm-p) v37 Copyright © 2004-2013 Jussi Kivilinna Metamod comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details type `meta gpl'. This is free software, and you are welcome to redistribute it under certain conditions; type `meta gpl' for details. Version 0.9.534 Linux [DPROTO]: Done. [WHB] Version: 1.5.626 Linux [WHB] Success: Build HLDS version defined Linux "6153" [WHB] Success: Configuration executed. [WHB] Success: Patch executed. AMX Mod X version 1.8.3-dev+5068 Copyright © 2004-2015 AMX Mod X Development Team AMX Mod X comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details type `amxx gpl'. This is free software and you are welcome to redistribute it under
Napisano 13.10.2016 22:31
wyłącz wszystkie pluginy oprócz standardowych i sprawdź czy błąd dalej występuję
Wykonam pluginy, paczki (amxx) kontakt GG: 32263742, Steam: https://steamcommuni...om/id/vankillah
Napisano 14.10.2016 00:11
zrobilem tak jak piszesz i wszystko jest dobrze bez plugin
posiadam plugin
; AMX Mod X plugins
; Admin Base - Always one has to be activatedamxbans_core.amxxamxbans_main.amxx" ; "admin.amxx ; admin base (required for any admin-related);admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx); Basicadmincmd.amxx ; basic admin console commandsadminhelp.amxx ; help command for admin console commandsadminslots.amxx ; slot reservationmultilingual.amxx ; Multi-Lingual management; Menusmenufront.amxx ; front-end for admin menuscmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings)ReasonKicker.amxxplmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.);telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!)mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel)pluginmenu.amxx ; Menus for commands/cvars organized by plugin; Chat / Messagesadminchat.amxx ; console chat commandsantiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the serverscrollmsg.amxx ; displays a scrolling messageimessage.amxx ; displays information messagesadminvote.amxx ; vote commands; Map related;nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle;mapchooser.amxx ; allows to vote for next maptimeleft.amxx ; displays time left on map; Configurationpausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some pluginsstatscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands; Counter-Strike;restmenu.amxx ; restrict weapons menustatsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!);miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!); Custom - Add 3rd party plugins herepaintballgun.amxxpaintballmod.amxxpaintballnade.amxx debuggalileo.amxxparachute.amxxmutemenu.amxxhpk.amxxresetscore.amxxNajlepszy.amxxunbanmenu.amxxAutomaticknifeduel.amxxbomba_explode_sound.amxxVoices_Management.amxxAllow_round_finish.amxxamx-ip-dla-graczy.amxxQuakeSounds.amxxad_manager.amxxVIP.amxxdescriptive_fire_in_the_hole.amxxadmin_spec_esp.amxxranga.amxxbad_camper.amxxtutor_test.amxxRoundSound.amxxpolski_cs.amxx
Napisano 14.10.2016 05:00
Zostaw wszystkie pluginy włączone oprócz amxbans i zobacz czy problem będzie dalej występował.
Napisano 14.10.2016 08:15
Czyli masz powód na tacy:
/home/servers/bin/games/CS_1.6.sh: line 51: 29236 Segmentation fault LD_LIBRARY_PATH=".:bin" start-stop-daemon --start --chuid $USER:$GROUP -m --pidfile $PID_FILE --chdir $USER_DIR/$BIN_DIR --exec $USER_DIR/$BIN_DIR/$BIN_NAME -- $GAME_PARAMS Zrzut konsoli wyslany poprawnie -- AUTOMATYCZNY RESTART SERWERA PO CRASHU
A potencjalne prowodery to wg. mnie:
paintballgun.amxx paintballmod.amxx paintballnade.amxx debug Voices_Management.amxx
Tutaj bym szukał rozwiązania.
Napisano 14.10.2016 23:08
dzięki za pomoc problem leżał w tych pluginach
paintballgun.amxx
paintballmod.amxx
paintballnade.amxx debug
Voices_Management.
Miałeś dobre oko
Napisano 19.10.2016 23:09
problem znowu wrócil coś takiego mam w konsoli
Napisano 21.10.2016 21:31
Naruszenie pamięci ochronnej.
Wpisz sobie Segmentation Fault w google, jest masa tematów w których poruszałem ten temat bardzo szczegółowo.
Przede wszystkim znowu pewnie problem będzie leżał tym razem w kodzie tych pluginów.
Tak czy siak czeka Cie modernizacja tych plików.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych