Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problemy server się wyłącza.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wiewiorek

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:438
  • Lokalizacja:Wawa
Offline

Napisano 17.10.2009 10:48

Witam mam problem server mi się wyłącza kilka razy w ciągu dnia poniewaz są jakies errory w pluginach tutaj error log:
L 10/16/2009 - 12:36:13: Start of error session.
L 10/16/2009 - 12:36:13: Info (map "deathrun_hauntedhouse_v3") (file "addons/amxmodx/logs/error_20091016.log")
L 10/16/2009 - 12:36:13: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "hns_shop.amxx")
L 10/16/2009 - 12:36:13: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds 
L 10/16/2009 - 12:36:13: [AMXX]    [0] textFKXf0P.sma::ColorChat (line 859)
L 10/16/2009 - 12:36:13: [AMXX]    [1] textFKXf0P.sma::remove_speed (line 593)
L 10/16/2009 - 15:45:06: Start of error session.
L 10/16/2009 - 15:45:06: Info (map "deathrun_mountains_beta1") (file "addons/amxmodx/logs/error_20091016.log")
L 10/16/2009 - 15:45:06: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
L 10/16/2009 - 15:45:06: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/16/2009 - 15:57:52: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
L 10/16/2009 - 15:57:52: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/16/2009 - 16:48:47: Start of error session.
L 10/16/2009 - 16:48:47: Info (map "deathrun_moops") (file "addons/amxmodx/logs/error_20091016.log")
L 10/16/2009 - 16:48:47: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "hns_shop.amxx")
L 10/16/2009 - 16:48:47: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds 
L 10/16/2009 - 16:48:47: [AMXX]    [0] 35097.attach::ColorChat (line 859)
L 10/16/2009 - 16:48:47: [AMXX]    [1] 35097.attach::remove_speed (line 593)
L 10/16/2009 - 17:21:28: Start of error session.
L 10/16/2009 - 17:21:28: Info (map "deathrun_hauntedhouse_v3") (file "addons/amxmodx/logs/error_20091016.log")
L 10/16/2009 - 17:21:28: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
L 10/16/2009 - 17:21:28: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/16/2009 - 18:50:26: Start of error session.
L 10/16/2009 - 18:50:26: Info (map "deathrun_runi") (file "addons/amxmodx/logs/error_20091016.log")
L 10/16/2009 - 18:50:26: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
L 10/16/2009 - 18:50:26: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/16/2009 - 20:44:26: Start of error session.
L 10/16/2009 - 20:44:26: Info (map "deathrun_temple") (file "addons/amxmodx/logs/error_20091016.log")
L 10/16/2009 - 20:44:26: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
L 10/16/2009 - 20:44:26: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/16/2009 - 20:52:32: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
L 10/16/2009 - 20:52:32: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/16/2009 - 20:56:28: [AMXX] Run time error 4 (plugin "xredirect.amxx") - debug not enabled!
L 10/16/2009 - 20:56:28: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/16/2009 - 22:34:11: Start of error session.
L 10/16/2009 - 22:34:11: Info (map "deathrun_W0RMS") (file "addons/amxmodx/logs/error_20091016.log")
L 10/16/2009 - 22:34:11: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "hns_shop.amxx")
L 10/16/2009 - 22:34:11: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds 
L 10/16/2009 - 22:34:11: [AMXX]    [0] 35097.attach::ColorChat (line 859)
L 10/16/2009 - 22:34:11: [AMXX]    [1] 35097.attach::remove_gravity (line 580)
L 10/16/2009 - 22:54:51: Start of error session.
L 10/16/2009 - 22:54:51: Info (map "deathrun_mountains_beta1") (file "addons/amxmodx/logs/error_20091016.log")
L 10/16/2009 - 22:54:51: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "hns_shop.amxx")
L 10/16/2009 - 22:54:51: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds 
L 10/16/2009 - 22:54:51: [AMXX]    [0] 35097.attach::ColorChat (line 859)
L 10/16/2009 - 22:54:51: [AMXX]    [1] 35097.attach::remove_speed (line 593)

Napisałem w plugins.ini po nazwie pluginu debug ale to dalej nie pomaga macie jakis pomyslalbo jakos podmienic te pluginy??

#2 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 17.10.2009 10:57

Widzę mapy DeathRun.. Wyłącz hns_shop.amxx , sprawdź czy wszystko gra. Jeśli tak to wrzuć DeathRun shop zamiast tego.

(Miałem mówić też o xredirect.amxx debug ale skoro dopisałeś..)
  • +
  • -
  • 0

#3 Wiewiorek

    Wszechobecny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:438
  • Lokalizacja:Wawa
Offline

Napisano 17.10.2009 11:05

Tylko w tym rpoblem ze Deathrun Shop nie jes w ogóle zrobiony pod Deathruna a hns idealnie pasuje więc czy można tak przerobić hns_shop zeby wszystko ładnie grało a co do xredirect miałem napisane debuf :D juz naprawilem na debug

#4 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 17.10.2009 11:17

Może spróbuj z inną wersją shopa, lub usuń po nim debug (może nie jest tak wymagane.. )
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych