Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z odpaleniem CS 1.6.


Najlepsza odpowiedź Ilnezid, 05.05.2016 17:53

Gdzie tu edytować post?

 

Dobra, poradziłem sobie już ze wszystkim, dzięki za pomoc!

Przejdź do postu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ilnezid

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Ilnezid
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 04.05.2016 18:38

Witam. Dziś postanowiłem zrobić sobie serwer csa. Na pukawce jak kiedyś robiłem, to było w porządku. Ale, że teraz mam wolnego VPS'a i nic na nim nie robię, to chciałem CS'a zainstalować.

Instalacja - przebiegła RACZEJ pomyślnie. System to debian 8 32 bity x86.

 

Występuje taki oto błąd: https://scr.hu/qzPrqe
Tak, wiem - nie z rota powinienem, ale to dla testów pierw robię serwer.

Pozdrawiam.

 

P.S Poradnik z którego korzystałem: https://www.vultr.co...-6-server-linux

P.S2 Dodam, że jest to serwer VPS.


Użytkownik Ilnezid edytował ten post 04.05.2016 18:39

  • +
  • -
  • 0

#2 WhiteBlood

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:23
  • Imię:Dorian
  • Lokalizacja:Niemcy
Offline

Napisano 04.05.2016 22:58

Odpalanie serwera na Rocie, śmiech na sali.

Podpowiem, że zła komenda startowa.  :mur:  :facepalm2:


  • +
  • -
  • 0

#3 Ogen Dogen

    Guru

  • Power User

Reputacja: 222
Profesjonalista

  • Postów:713
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Dąbrowa Górnicza
Offline

Napisano 05.05.2016 00:43

W komendzie startowej przed mapą dopisz +map

+map de_dust2

  • +
  • -
  • 0

b_350_20_360204_C20008_FFFFFF_000000.png 193.33.176.115:27015

 

94e23d811c.png

 


#4 Ilnezid

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Ilnezid
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 05.05.2016 15:42

Chcę ogarnąc na testowym VPS'ie cs'a, dlatego na roocie. Czytałem, że to zły pomysł. Aktualnie jestem programistą php, czyli interesuję się językami webowymi, ale chcę teraz się pobawić z mc i cs'em przez co mieć większe doświadczenie.

Zaraz ogarnę to... Ale przeinstaluję sobie pierw maszynę.


  • +
  • -
  • 0

#5 Ilnezid

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Ilnezid
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 05.05.2016 17:53   Najlepsza odpowiedź

Gdzie tu edytować post?

 

Dobra, poradziłem sobie już ze wszystkim, dzięki za pomoc!


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych