Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[KOSZ] amxmodmenu Problem z mapami ;/


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 MartinV

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:22
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 04.03.2016 21:25

Mam dziwny problem od kiedy mam Wgranego AMXBANS gdy wchodze w amxmodmenu moge robić wszystko banować/ustawiac komendy serwera/itp ale nie moge zmieniac map ani votovać map ;/  Wg nic sie nie wyświetla tylko od razu wszystko znika ;/ Co może być problemem ? 


  • +
  • -
  • 0

#2 K3rashh

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:46
Offline

Napisano 04.03.2016 21:30

Pamietam mialem podobny blad.
Wszystko z menufront.sma wklej na strone wklej.to .
  • +
  • -
  • 0

#3 Napad

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:134
  • Imię:Darek
  • Lokalizacja:Nuke
Offline

Napisano 04.03.2016 22:09

reinstalacja amxbansa na serwerze , 5 min roboty i masz gotowe .


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

 

REAKTYWACJA serw​era PaintBall 1 ​Taki w Polsce we​jdź i się przeko​naj!, IP 31.186.​82.128:27045 !  ​(SZYBKA REKRUTAC​JA OTWARTA POSZU​KUJEMY PILNIE AD​MINÓW)


#4 Equilibrium

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:248
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:CelaKarna
Offline

Napisano 04.03.2016 22:50

cmd_access.ini w configs sprawdz flagi.
  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

 


#5 MartinV

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:22
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 04.03.2016 23:55

Pamietam mialem podobny blad.
Wszystko z menufront.sma wklej na strone wklej.to .

 

http://wklej.to/vSWvu proszę


Użytkownik MartinV edytował ten post 04.03.2016 23:55

  • +
  • -
  • 0

#6 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 05.03.2016 12:49

Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.
Napisz ponownie temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.

Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.
Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.

Ten temat w ciągu 24 godzin zostanie przeniesiony do kosza.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych