Witam, pomoże mi ktoś zlokalizować folder lub plik, w którym można edytować friendlyfire oraz czas rozgrzewki ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
ff i czas warmupa
Napisano 25.01.2016 21:07
Napisano 25.01.2016 21:11
/cstrike/server.cfg? i mp_friendlyfire 0 dopisać. A co do rozgrzewki to nie wiem o jaką chodzi.
Napisano 25.01.2016 21:13
Po wejściu na serwer i po zmianie mapy ustawia się rozgrzewka na 4 min. Gracze tego nie chcą i administracja też więc szukam sposobu w jakim pliku można to zmienić. Np. mp_warmuptime 5 czyli na 5 sekund.
@EDIT
I tak swoją drogą to nie posiadam folderu cstrike może to być spowodowane tym, że posiadam source mod a nie amxx ?
Użytkownik vpest19952001 edytował ten post 25.01.2016 21:14
Napisano 27.01.2016 04:10
Po wejściu na serwer i po zmianie mapy ustawia się rozgrzewka na 4 min. Gracze tego nie chcą i administracja też więc szukam sposobu w jakim pliku można to zmienić. Np. mp_warmuptime 5 czyli na 5 sekund.
@EDIT
I tak swoją drogą to nie posiadam folderu cstrike może to być spowodowane tym, że posiadam source mod a nie amxx ?
Podaj nam sma tego pluginu.
Napisano 28.01.2016 14:15
Może być to spowodowane tym, że napisałeś temat w dziale AMXX a nie SourceModa, stąd też nie wiem o jaką rozgrzewkę Ci chodziło.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych