tak jak wyżej jak zrobick klase zm by była dla tych co maja dana flage pod zp 5.0/ze
wiem jak pisac klasy normlanie ale pod flage nie
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 11.01.2016 16:03
tak jak wyżej jak zrobick klase zm by była dla tych co maja dana flage pod zp 5.0/ze
wiem jak pisac klasy normlanie ale pod flage nie
Napisano 13.01.2016 18:24
public cod_class_enabled(id){if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_G)) /tu podajesz flage{client_print(id, print_chat, "[ NAZWA KLASY ] Nie masz uprawnien, aby uzywac tej klasy.")return COD_STOP;}ilosc_min_gracza[id] = 3;ma_klase[id] = true;return COD_CONTINUE;
nie wiem czy dobrze podałem ale łap próbuj jestem trochę zielony w tym ale się już trochę orientuje
tak działa w generatorze klas wiec chyba tak będzie działać
Użytkownik Tops edytował ten post 13.01.2016 18:26
Zombie Escape
Dźwiek wzywania helikopteraNapisany przez csMaster, 14.04.2017 ![]() |
|
![]() |
|||
Zombie Escape
Klasy do Zombie Escape ?Napisany przez csMaster, 11.04.2017 ![]() |
|
![]() |
|||
Problem z pluginem zombie escape 2.2plugin nie działą Napisany przez BadMen, 27.09.2015 ![]() |
|
![]() |
|||
Poszukuję pluginu na serwer zombie escape top15, rank ucieczkaPlugin na serwer zombie escape top15, rank ucieczka Napisany przez Vakos, 29.07.2015 ![]() |
|
![]() |
|||
Zombie Escape
Prośba o modyfikacje ZENapisany przez 4motion, 29.04.2015 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych