Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Podboty


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dominiks

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Dominik
Offline

Napisano 10.01.2016 00:10

Witam, mam pytanie czy da się zrobić tak, aby podboty były wyświetlane tak jak zwykli gracze w ulubionych?
Teraz jest tak mam ustawione żeby było 6 podbotow ale żeby wychodziły jak wejdzie 6 graczy ale chcialbym żeby nie wyświetlało 1/17 bo tylko hltv wyświetla tylko żeby podboty były widoczne np 6/17.
A jak da się tak zrobić to jak ?

Użytkownik Dominiks edytował ten post 10.01.2016 00:12

  • +
  • -
  • 0

#2 aka_z

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:93
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Tomaszów Lub
Offline

Napisano 10.01.2016 09:14

Zawsze gdy zainstaluje pod boty na serwerze do testów, to wyświetlają mi się standardowo mam ich 8 i pokazuje 9-20 np. 

Co do wychodzenia to one automatycznie wychodzą gdy jest serwer full tak aby normalni gracze wejść.

 

Spróbuj zainstalować pod boty według poradnika szanownego DarkGL

 

http://darkgl.pl/201...lacja-podbotow/


Użytkownik aka_z edytował ten post 10.01.2016 09:15

  • +
  • -
  • 0

#3 Dominiks

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Dominik
Offline

Napisano 10.01.2016 11:27

potrafię zainstalować pod boty, ale nie wiem jak ustawić aby były one wyświetlane w tabeli...


  • +
  • -
  • 0

#4 aka_z

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:93
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Tomaszów Lub
Offline

Napisano 10.01.2016 12:09

Rozumiem ale ja ci wyżej wrzuciłem paczkę z ustawieniami i one działają tak jak będziesz chciał :)


  • +
  • -
  • 0

#5 Dominiks

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Dominik
Offline

Napisano 10.01.2016 16:06

Koles ty pewnie masz non steama i dlatego ci sie wyswietla.
A steam ma zabezpieczenia.
Chyba trzeba napisać liba ktory by ustanowił boty jako normalnych graczy
  • +
  • -
  • 0

#6 aka_z

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:93
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Przemysław
  • Lokalizacja:Tomaszów Lub
Offline

Napisano 11.01.2016 14:23

Koleś :) ja mam steam :) testowałem na pukawce hosting max dzisiaj na standard :) i wszystko gra :) serwer przed wgraniem i po wgraniu na pod boty tak samo reagował pokazywała się lista graczy. Używam pod boty które pobrałem na blogu DarkGL i bez problmu działało ustawiłem tylko hasło do menu. I działało bez zarzutu. A co do steam to nie będzie zależności bo na hostingu normalnie mi się wyświetlało w panelu :).


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych