Czy jest jakiś skuteczny plugin na zapierd...
BlanciK THC
09.11.2015
Witam.
Mam problem na cod modzie, jak ktoś ma max w kondychę to zapiernicza jak smok po mapce jak to zablokować zwykłym graczom albo każdemu?? Jest jakiś sposób na blokadę tej komendy bo używam jednego wymuszacza komend ale ten plug nie działa na nowszych wersjach cs'a bo mają chyba blokady na bundy i mi się wydaje że to przez to ten plugin na nich nie działa i moja prośba jest następująca czy napisze ktoś działający skuteczny plug na to albo coś doradz żeby tą komende można było używać mając daną flagę albo coś no więc liczę na szybką pomoć
Pozdrawiam BlanciK!
BlanciK THC
09.11.2015
miałem na 9999 myślisz że to to?? Mi się wydaje że to przez to cl_forwardspeed ale mam plug co wymusza na 400 tylko chyba nie wszystkim graczą ;/
Ziemowit /F/
09.11.2015
Ten 9999 to maksymalny speed który dodaje cod mod także.
Jeżeli ustawisz na 500 to każda klasa będzie mogła tylko tyle osiągnąć.
BlanciK THC
09.11.2015
To ja chce zrobić tak żeby każda klasa miała inną predkość max sterowaną statystykami i zablokować jakoś to zapierdalanie przez niektórych graczy ;/
Ziemowit /F/
09.11.2015
To musisz komuś zlecić napisanie takiego pluginu, bo to raczej nie będzie łatwe.
Kmf!p
10.11.2015
po pierwsze dodaj w kondycje tyle co oni i na tej samej klasie i zobacz czy biegasz tak szybko jak oni, jesli tak to ogranicz komenda w codmod.cfg
jesli nie i to mi wydaje sie bardziej prawdopodobne ze wlasnie uzywaja tych komend od speeda bo piszesz ze forwardspeed ograniczyles, ale sa jeszcze komendy do biegania na boki czy w tyl je tez ograniczyles ? i co ile czasu wymusza te komendy na graczach.
Edited by Kmf!p, 10.11.2015 00:09.
BlanciK THC
12.11.2015
Sprawdzałęm i albo grają na jakich komendach albo na sh, innych pomysłów nie mam a mam wymuszanie cl_ itp i u mnie wymusza a u nich nie wiem czemu nie ...
dasiek
12.11.2015
Weź napisz ten temat poprawnie, bez wulgaryzmów, opisując dokładnie problem i co ważne, INTERPUNKCJA!!!