Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

BF2 Rank Mod PL v1.5.2 problem :/


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 luki02006

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 02.10.2009 18:42

witam moim problemem jest to ze w dolnym lewym rogu ekranu piszę ciągle [bf2] dane wczytywane ;/
odblokowałem moduły itp ale nie działa ;/
w czym problem ?
  • +
  • -
  • 0

#2 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 02.10.2009 21:09

ustawiles na sql czy nvalut?
  • +
  • -
  • 0

#3 luki02006

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
Offline

Napisano 02.10.2009 22:13

a wiec najpierw ustawilem na nvalut a po 2 h kombinowania i straconego czasu zmienilem na sql i nic to nie dało nawet dawałem w sql namiary na baze mysql
  • +
  • -
  • 0

#4 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 02.10.2009 22:56

luki02006, daj nvalut, wyłącz serwer, wejdź do:

cstrike/addons/amxmodx/data/vault


skasuj:

bf2data.journal
bf2data.vault


spowoduje to skasowanie odznak itp, błąd zniknie, nadaj folderowi data uprawnienia 777 i włącz serwer
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych