Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[KOSZ] Rsy nie dzialaja


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Eck0!!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:tdgd
  • Lokalizacja:K-Ca
Offline

Napisano 18.10.2015 11:03

Witam.

 

Tak jak zwykle dodaje rs;y na serwer dodałem ten http://amxx.pl/topic...d-round-sounds/

 

Wszystko dodałem jak należy cvary folder w misc "CodMusic" z dźwiękami .mp3 dopisałem ścieżkę wszystko ładnie działa plugin.

 

Tylko nie działają muzyki na serwerze dodałem 2 plugin to samo co zwykle. 

 

i wyskakuje w konsoli

 

L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Wczytywanie pliku: "addons/amxmodx/configs/roundsound.ini"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/1.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/2.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/3.mp3 "
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/4.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/5.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/6.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/7.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/8.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/9.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/10.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/11.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/12.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/13.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/14.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/15.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/16.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/17.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/18.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/19.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "misc/CodMusic/20.mp3"
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 0 CTs Sounds ]
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 0 Ts Sounds ]
L 10/18/2015 - 11:59:33: [alt_end_round_sounds.amxx] ---

 

Zawsze dodawałem muzyki ładnie działało teraz gdy mam hosting 1shot1kill pluginy nie chcą mi działać.

 

dproto 0.9 najnowsze 

 

pomoże ktoś?


  • +
  • -
  • 0

Najlepsze Serwery Counter-Strike w Polsce 

                                                               

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#2 ivall

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:7
Offline

Napisano 18.10.2015 11:16

1. Odinstaluj plugin i zainstaluj

2. Zobacz czy masz wszystkie takie same pluginy Jak miałeś na innym hostingu serverów.

3.Zobacz config pluginu

To na tyle.


  • +
  • -
  • 0

Jeżeli pomogłem ci. Daj 1 punkt reputacji "+"


#3 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 02.11.2015 21:48

Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.
Napisz ponownie temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.

Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.
Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.

Ten temat w ciągu 24 godzin zostanie przeniesiony do kosza.
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych