Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Mam problem z przerobieniem serwa na dwa protokoły


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 ZeLLoS

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:6
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 21.09.2009 17:59

Witam, otóż mam taki problem... Mam serwer postawiony na postrzelaj.pl. Chciałem go przerobić na dwa protokoły, ok wgrałem dproto najnowszą wersje, napisałem w konsoli startowej to co trzeba... i ... gdy próbuje zapisać pokazuje mi błąd, że nie można przesłać pliku :/ wie ktos o co moze chodzić? z góry dzięki za pomoc
  • +
  • -
  • 0

#2 starsky

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:178
  • GG:
  • Lokalizacja:v_v
Offline

Napisano 21.09.2009 19:40

Jaki to plik?Widocznie nie masz uprawnień do edycji/zapisu tego pliku.
  • +
  • -
  • 0

#3 ZeLLoS

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:6
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 22.09.2009 09:09

Skrypt-Start,tak się nazywa plik. Nie wiem co mam dalej robić :/
  • +
  • -
  • 0

#4 mayerboss

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:100
  • GG:
  • Lokalizacja:brac kase na paliwo
Offline

Napisano 25.09.2009 18:22

Jeżeli chodzi ci parametry rozruchowe serwera (bo trzeba dopisać gdy masz AMD) to najprawdopodobniej administrator zablokował opcję edycji takich ustawień.
Poproś o to firmę hosting-ującą.

Mało opisałeś swój problem.

#5 mikus

    Ekipa PGC

  • Użytkownik

Reputacja: 72
Pomocny

  • Postów:406
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Wola
Offline

Napisano 25.09.2009 19:14

Napisz do bok@postrzelaj.pl żeby dopisali do komendy startowej
./hlds_run -binary ./hlds_i686

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych