Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie działa plugin nie odgrywa i nie ściąga plików


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 _leo___

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:64
Offline

Napisano 07.05.2015 21:18

edytowałem sobie plugin

Spoiler

 

tylko mam problem bo wchodząc na serwer nie pobiera dźwięków i jak je dodam sobie ręcznie też ich nie odgrywa

Przed edycja wygadał tak

Spoiler

 

działają tylko dźwięki z pluginu sprzed edycji ale kasując plik u siebie na kompie nie chce też ich pobrać z serwera



#2 Ossal

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:269
  • GG:
  • Lokalizacja:Warszawa
Online

Napisano 07.05.2015 23:15

Usunąłeś plugin_precache()...
dodaj to:

plugin_precache(){
for(new i=0;i<sizeof(g_sounds);i++) precache_sound(g_sounds[i])
}
do tego:


"sound/%s"

Przy odtwarzaniu plików .wav nie daje się "sound/", przy plikach mp3 a i owszem, przy wavach nie :)
  • +
  • -
  • 1

#3 _leo___

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:64
Offline

Napisano 08.05.2015 17:40

To jeszcze mam problem z nowo dodanymi przywitaniami te stare czyli elo, siema i siemano działają reszta nie (pliki się ściągnęły).

Spoiler

Użytkownik _leo___ edytował ten post 08.05.2015 17:52


#4 Ossal

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:269
  • GG:
  • Lokalizacja:Warszawa
Online

Napisano 09.05.2015 22:24

Widzę, że nikt więcej Ci nie odpisał... Zobacz co napisałem w pierwszym poście


Przy odtwarzaniu plików .wav nie daje się "sound/", przy plikach mp3 a i owszem, przy wavach nie

usuń ten zbędny podwójnie buffer, dlaczego podwójnie? Bo sound/ jest zbędne, a nawet jakby było to mógłbyś przy odtwarzaniu wpisać ("spk sound/%s",g_sounds[soundid]) i też by działało, ale przypomne sound/ tylko dla plików mp3.
czyli wypisywanie będzie: console_cmd(id,"spk %s",g_sounds[soundid])
Jeżeli nie będzie działać to zamień 'console_cmd' na 'client_cmd'
Powinno działać, jak nie to coś masz nie tak.
Pomijając to, że coś nie działa, plugin ma bardzo dużą wadę, mianowicie nie ogranicza używania tej komendy, co skutkuję, że każdy gracz będzie mógł spamować tą komendą, a zarazem dźwiękami co sekundę nawet, co sprawi, że nie będzie się dało grać. Pozdrawiam :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych