Przedstawiam wam paczke Nowy CoD Mod II Wojna Światowa mojego autorstwa. Paczka jest zrobiona w atmosferze II Wojny Światowej co pokaże za chwile:
W paczce znajduje się 54 klas w 4 frakcjach Alianci, Niemcy, ZSRR i Polska. W każdej frakcji jest kilkanaście klas w tym 2 Premium (flaga H).
plugins-codmod:
Opisy klas:
plugins.ini
say /klasa - Otwiera menu wyboru klasy.
say /klasy - Otwiera menu opisów klas.
say /perk - Pokazuje informacje o posiadanym perku.
say /perki - Otwiera menu opisów perków.
say /wyrzuc - Wyrzuca aktualny perk.
say /reset - Resetuje statystyki.
say /statystyki - Pokazuje aktualne statystyki.
say /pomoc - pokazuje komendy
say /resetscore - resetuje statystyki
say /opis - pokazuje opis w motd
//CVARY Call of Duty Mod II Wojna Swiatowa //----------------------- cod_killxp 10 // doswiadczenie za zabojstwo cod_winxp 50 // doswiadczenie za wygrana cod_damagexp 1 // doswiadczenie za 20 obrazen cod_savetype 1 // 1- Nick 2-SteamID 3-IP cod_maxlevel 350 // Maksymalny poziom cod_levelratio 35 // ustawia ile doswiadczenia potrzebne do zdobycia 1 poziomu cod_weaponsblocking 1 //ustawia blokowanie podnoszenia broni pallets_wbags_nroundrem 1 // czy kasowac worki po rundzie 1 tak 0 nie, domyślnie 1 pallets_wbags_health 0 // hp workow jesli damy 0 będa niesmiertelne, domyślnie 0 cod_law_damage "120.0" - ile ma zadawać dmg rakieta cod_law_radius "250.0" - odległość rażenia rakiety cod_law_rockets "15" - ile rakiet posiada bazuka //CVARY zalecane //-------------- sv_maxspeed 9999
Zamieniłem też prawie wszystkie modele broni na te z II WŚ
Opisy zamienionych broni:
Podmieniłem też modele graczy:
Dodałem też plugin który po wpisaniu komendy /opis wyświetla w motd opisy broni razem z zdjęciami:
Wystarczy wszystko skompilować, powrzucać do odpowiednich folderów i dopisać do plugins.ini to
Wszystkie potrzebne pliki są w załączniku odzieliłem tylko modele od pluginów. Gdyby coś brakowało albo było nie tak proszę napisać o tym. Zachęcam także wszystkich do oceniania paczki.