Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Plugin VIP nie działa


Najlepsza odpowiedź _leo___ , 10.04.2015 19:28

A masz uprawnienia odpowiednie żeby z tego vipa korzystać?

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Na100llat3k

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Gracjan
  • Lokalizacja:Pomorskie
Offline

Napisano 09.04.2015 21:27

Mam problem z pluginem vip.amxx. Na początku tworzyłem VIP'a w generatorze, wgrałem na serwer to plugin nie wywala błędów ale tak jagby go nie było na serwerze.

 

Gdy ściągnąłem plugin od innego użytkownika (VIP z modelami) wgrałem ale bez modeli i plugin dopiero zaaragował tak, że serwer nie chciał się włączyć. Usunąłem linijke dotyczącą podmiany modeli VIP'a i jest tak samo jak w pierwszym przypadku. Plugin jest wgrany dobrze, ale jakby bo nie było. Proszę o pomoc.

 

vip.sma

 

Spoiler

 

plugins.ini

 

Spoiler


  • +
  • -
  • 0

#2 _leo___

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:64
Offline

Napisano 09.04.2015 23:56

Jakieś logi? vip.amx dodany do plugins? i dopisz vip.amxx na samym dole nie z samej góry.



#3 Fiziol

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:27
Offline

Napisano 10.04.2015 01:36

Mam problem z pluginem vip.amxx. Na początku tworzyłem VIP'a w generatorze, wgrałem na serwer to plugin nie wywala błędów ale tak jagby go nie było na serwerze.

Na pewno nie ma error logów?? Zrobiłem ponad 20 vipów generatorem i ZAWASZE działał ...

- moduły odblokowane ??

- podaj wersje amxmodx

- Zobacz czy nie masz zapałzowanego pluginu o takie nazwie

- ewentualnie zobacz czy serwer widzi plugin zaloguj sie do rcon i wpisz amx_plugins

 

Jesli czegoś nie wiesz jak sprawdzić to na pewno Ci udzielimy pomocy.

Nie wiem jak tak prosty plugin moze poprostu nie działać i nie wyrzucać np errorów.


  • +
  • -
  • 0

#4 Na100llat3k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Gracjan
  • Lokalizacja:Pomorskie
Offline

Napisano 10.04.2015 07:18

 

Mam problem z pluginem vip.amxx. Na początku tworzyłem VIP'a w generatorze, wgrałem na serwer to plugin nie wywala błędów ale tak jagby go nie było na serwerze.

Na pewno nie ma error logów?? Zrobiłem ponad 20 vipów generatorem i ZAWASZE działał ...

- moduły odblokowane ??

- podaj wersje amxmodx

- Zobacz czy nie masz zapałzowanego pluginu o takie nazwie

- ewentualnie zobacz czy serwer widzi plugin zaloguj sie do rcon i wpisz amx_plugins

 

Jesli czegoś nie wiesz jak sprawdzić to na pewno Ci udzielimy pomocy.

Nie wiem jak tak prosty plugin moze poprostu nie działać i nie wyrzucać np errorów.

 

 

- moduły są odblokowane,

- wersja amxmodx to 1.8.1.3746,

- plugin o dziwo jest włączony,

- widzi widzi, tak jak napisałem powyżej, jest włączony ale efektów na serwerze nie widzę.

 

Errorów w logach nie ma. :(
 


Użytkownik Na100llat3k edytował ten post 10.04.2015 07:19

  • +
  • -
  • 0

#5 Na100llat3k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Gracjan
  • Lokalizacja:Pomorskie
Offline

Napisano 10.04.2015 18:53

F5


  • +
  • -
  • 0

#6 _leo___

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:64
Offline

Napisano 10.04.2015 19:28   Najlepsza odpowiedź

A masz uprawnienia odpowiednie żeby z tego vipa korzystać?



#7 Na100llat3k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Gracjan
  • Lokalizacja:Pomorskie
Offline

Napisano 10.04.2015 21:47

A masz uprawnienia odpowiednie żeby z tego vipa korzystać?

 

Wszystkie flagi mam oprócz flagi "z".

 

A co do pluginu to ja nie wiem co się dzieje. Na serwerze działa tylko komenda "/vip". Komenda "/vips" nie działa.


  • +
  • -
  • 0

#8 Na100llat3k

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:30
  • Imię:Gracjan
  • Lokalizacja:Pomorskie
Offline

Napisano 11.04.2015 22:42

Problem Rozwiązany.

 

Po prostu robiłem VIP'a na kilka flag i plugin wariował lub tej flagi po prostu nie posiadałem.

 

Do zamknięcia.


  • +
  • -
  • 0

#9 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 12.04.2015 10:48

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych