Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Problem z wczytywaniem metamoda


Najlepsza odpowiedź zGraferz, 08.04.2015 19:36

Problem rozwiązany :) Wystarczyło zamienić miejscami metamod_i386.so z metamod.so

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 zGraferz

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:282
  • Imię:Filip
Offline

Napisano 08.04.2015 15:32

Gdy próbuję odpalić serwer na swoim VPS wyskakuje mi błąd przy odczytywaniu bibliotek metamoda

 

LoadLibrary failed on /home/user/server/cs/./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so: /home/user/server/cs/./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so: file too short
Host_Error: Couldn't get DLL API from /home/user/server/cs/./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so!
FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: Couldn't get DLL API from /home/user/server/cs/./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod.so!

Zgaduję, że to wina ściezki, ponieważ między folder /cs/ a /cstrike/ wplątało się /./ , którego tam nie powinno być. Tylko nie mam pojęcia gdzie zmienić ścieżkę, aby dobrze odczytywało.

 

Mój liblist.gam wygląda tak

game "Counter-Strike"
url_info "www.counter-strike.net"
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "1"
type "multiplayer_only"
cldll "1" 
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod.so"
trainmap "tr_1"

a folder z dll metamoda tak

 

i4baub.jpg

 

Ktoś poratuje?


  • +
  • -
  • 0

#2 zGraferz

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:282
  • Imię:Filip
Offline

Napisano 08.04.2015 19:36   Najlepsza odpowiedź

Problem rozwiązany :) Wystarczyło zamienić miejscami metamod_i386.so z metamod.so


  • +
  • -
  • 0

#3 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 12.04.2015 16:47

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych