Witam, mam pytanie gdzie znajdę adres do bazy danych MySQL? Mam stronę WWW wykupioną na unixstorm.org, proszę o pomoc i z góry dziękuje.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 21.03.2015 19:42
Napisano 21.03.2015 20:03
Wszystkie dane do swojej strony, otrzymujesz po zakupieniu na email na którym zarejestrowana jest transakcja / konto z którego była przeprowadzona transakcja.
TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA
Zapraszam do mojego profilu
Napisano 21.03.2015 20:36
Czyli jak na serwerze muszę podać hosta na którym jest zainstalowany sourcebans, to mam podać tylko IP przez które się loguje ? Sorry ale jestem jeszcze "zielony" w tych sprawach
Napisano 21.03.2015 20:39
Najlepiej by tak było. Poza tym musisz dodać IP serwera gry bez portu do zaufanych połączeń MySQL.
Gdzie moje ciastka?
Napisano 21.03.2015 20:41
IP serwera podałem już w cpanel, a gdy podałem IP do cpanel w databases.cfg nadal nie działa admin w grze.
Użytkownik Matheowsm edytował ten post 21.03.2015 20:46
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: mysql
Tworzenie Zapisu SQL od podstawNapisany przez MrBully, 29.01.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
MySQL - Tabela się nie tworzyTabela się nie tworzy przy wykonywaniu query Napisany przez BlacKisEverywhere, 07.02.2020 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
MySql - call of duty modNapisany przez Quadrrro, 30.11.2015 ![]() |
|
![]() |
|||
PHP
Połączenie z jedną i dwiema bazami jednocześnie oraz wyświetlanie błędówNapisany przez R1d4r, 21.08.2015 ![]() |
|
![]() |
|||
[MyDevil.net] Nowa oferta SSD i promocjaNapisany przez MyDevil, 31.07.2015 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych