[ROZWIĄZANE] FreeDay
Pojdon
10.03.2015
Proszę o przerobienie FreeDay'a żeby trwał 02:00 minuty i gdy czas minie zabija całą mape.
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <jailbreak> #include <cstrike> #include <fun> #define PLUGIN "[Jail] FreeDay" #define VERSION "1.0.6" #define AUTHOR "Cypis" new id_freeday; public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) id_freeday = jail_register_game("FreeDay dla Wszystkich"); } public plugin_precache() precache_sound("jb_cypis/freeday.wav"); public OnLastPrisonerShowWish(id) jail_remove_game_hud(); public OnRemoveData(day) jail_remove_game_hud(); public OnDayStartPre(day, szInfo[256], szInfo2[512], setting[10], gTimeRound) { if(day == NIEDZIELA || day == id_freeday) { szInfo = "Dzisiaj jest FreeDay"; jail_set_prowadzacy(0); jail_set_prisoners_micro(true, true); setting[0] = 2; setting[1] = 1; } else if(day == USUWANIE_DANYCH) //na razie jest to nie uzywane ale moze sie przydac do usuwania danych :) { szInfo = ""; szInfo2 = ""; jail_set_god_tt(false); jail_set_god_ct(false); jail_set_ct_hit_tt(false); jail_set_tt_hit_ct(false); setting[0] = 0; setting[1] = 0; setting[2] = 0; setting[3] = 0; setting[4] = 0; setting[5] = 0; setting[6] = 0; setting[7] = 0; } } public OnDayStartPost(day) { if(day == NIEDZIELA || day == id_freeday) { client_cmd(0, "spk jb_cypis/freeday.wav"); jail_open_cele(); } } public OnGameHudEnd(day){ if(day == NIEDZIELA || day == id_freeday){ for(new i=1; i<=MAX; i++){ if(is_user_alive(i) && is_user_connected(i) && get_user_team(i) == 1){ give_item(i, "weapon_ak47") cs_set_user_bpammo(i, CSW_AK47, 90) give_item(i, "weapon_deagle") cs_set_user_bpammo(i, CSW_DEAGLE, 35) } } } }
Załączone pliki
ZjadaczPasztetow
12.03.2015
Masz tu jak dodać, aby zabić wszystkich po zakeńczeniu zabawy 
Klknij mnie!
Nie znam się za bardzo na jailbreak'u od Cypisa, ale wydaje mi się, że ile zabawa ma trwać definiowane jest w głównym pluginie jailbreak'u.

Klknij mnie!
Nie znam się za bardzo na jailbreak'u od Cypisa, ale wydaje mi się, że ile zabawa ma trwać definiowane jest w głównym pluginie jailbreak'u.
MAGNET
12.03.2015
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL