Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Pytanie odnośnie botów na serwer zombiemod



  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 GroVVer

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:80
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.02.2015 10:17

Witam, 

Mam takie pytanie czy istnieją boty na serwer zombiemod wiele z was na pewno wie, że istnieją i ja również bo spotkałem się już na 2/3 serwerach z nimi. Chciałem postawić serwer na "botach" gdy postawię paintball boty są lecz nie strzelają, ale gdy zrobię zombiemod i dodam boty to się cs zacina i trzeba go wyłączyć. Wgrałem boty zbot nie działałby później podbot również nie działały i jeszcze boty od darkgl z jego bloga i również nie działały nwm czy to zależy od tego, że serwer nie jest postawiony na maszynie czy od czego. Czy da się dodać boty do zombiemoda, który jest postawiony na komputerze w cs jak wybieramy opcje "new game"? Jeśli tak to prosiłbym o link do botów takich z szczegółowym poradnikiem w ich obsłudze.


  • +
  • -
  • 0

#2 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 02.03.2015 10:30

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod X > Pytania

do

Mody > Zombie > Problemy
  • +
  • -
  • 0

#3 xXxBoy4GirlxXx

    Zombie Plague Advance 1.6.2!

  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:257
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 02.03.2015 14:50

Pobierz Wersję Cs (Cs-boost)
Zainstaluj amxmodx w cstrike
Wrzuć paczke zm zachowując"drzewko chronologiczne, tzn folder do folderu"
Jesli nie będzie działać, usuń folder amxmodx w "addons" i jeszcze raz zainstaluj amxmodxa , wgraj inna,paczke zm. To powinno pomóc, mi boty działają. Mialem i nam podobny problem z tym "scinajacyn sie csem, ale ten Cs boost jest kompatybilny z tym Cs. Jak masz problem, chetnie pomogę na FORUM. Mam nadzieje ze pomoże.


  • +
  • -
  • 1
<p>Szukasz pluginów do zombie modahttp://amxx.pl/topic...spis-extra-itemKupię Klucz steam lub konto CS: Source, pw/gg 36374005

#4 GroVVer

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:80
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 04.03.2015 19:43

Dzięki można zamknąć.


  • +
  • -
  • 0

#5 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 04.03.2015 20:57

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych