Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Fast DL nie działa


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 extreme959

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:70
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 11.02.2015 20:49

Otóż zrobiłem fast dl jak tutaj http://amxx.pl/topic...-fast-download/ale mi nie działa nw czemu. W serwer.cfg wpisałem  sv_downloadurl "s40476.fd.zabijaka.pl/cstrike" i sv_allowdownload "1" ale dalej nic, muzykę którą wgrywam na serwer pobiera się wolno nie wiem dlaczego. A na próbnym serwie na mojeserwery wystarczyło tylko wpisać sv_downloadurl "strona" i już było a tutaj nie wiem czemu nie działa.


  • +
  • -
  • 0

#2 extreme959

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:70
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 11.02.2015 21:56

Poczytałem tematy innych osób i zrobiłem, do zamknięcia. Przepraszam za zaśmiecanie forum


  • +
  • -
  • 0

#3 grankee

    Godlike

  • Support Team

Reputacja: 507
Wszechwiedzący

  • Postów:1500
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 12.02.2015 00:44

No ale to może napisz gdzie leżał problem, może przyda się komuś.


  • +
  • -
  • 0

#4 extreme959

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:70
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 12.02.2015 18:05

dopisałem do konsoli cl_allowdownload "1" i działa.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych