Witam chciałem zainstalować xpmod'a (chodzi o gungame) do zm. Lecz mam z nim problem po zainstalowaniu po wybraniu team mam takie błędy.
Moj plik z langa.
[pl] LEVEL_TEXT = Nazwa: %s^n Poziom: %d^n Ranga: %s^n LEVEL_TEXT2 = /gPoziom - /ctr[ /y%i /ctr] /gXP - /ctr[ /y%i /g/ /y %i /ctr] LEVEL_TEXT3 = /gPoziom Broni - /ctr[ /y%s /ctr] /gRanga - /ctr[ /y%s /ctr] LEVEL_HUD_TEXT = [Poziom : %i] [XP : %i / %i]^n[Poziom Broni : %s]^n[Ranga : %s] LEVEL_UP = /ctr%s /yZdobywa Poziom /g%i! BACK_MENU = Wstecz NEXT_MENU = Dalej EXIT_MENU = Wyjscie INFO = Info/Pomoc ITEM_LIST = Lista Przedmiotow UNLOCKS_SHOP_TEXT = Kup W sklepie DESCRIPTION = Miejsce kupywania jest ograniczone. Musisz zabijac przeciwnikow, aby uzyskac doswiadczenie, az wbijesz jakis level. DESCRIPTION2 = Poprzez wyzszy level zyskujesz nowe bronie. od razu mozna odczuc, ze Glock to nie najwyzszy level broni :). CHOOSE_TEXT = Wybierz nowa bron. LAST_GUNS = Moja ostatnio uzywania bron. TITLE_MENU_INFO = \yGunXpMod \wMenu Glowne^n^n TITLE_MENU = \yPoziom Broni^n^n Poziom \r%i \d [%i / %i] TITLE_MENU_SHOP = \yKup W Sklepie : Przedmiot^n^n Doswiadczenie\d [%i / %i]^n^n ACTIVE_MENU_SHOP = \r%d.\w %s - \y(Xp %d) - \yNie kupione^n INACTIVE_MENU_SHOP = \d%d. %s - \d(\rPotrzebne Xp %i\d) - \rNie Kupione^n INACTIVE_MENU_SHOP_BOUGHT = \d%d. %s - \d(\rKupione\d)^n ACTIVE_MENU = \w %s\y (Poziom %i) INACTIVE_MENU = \d%s (\rPotrzebny Poziom %i\d) TRIPLE_XP = +%i za Potrojne Zabicie! ULTRA_XP = +%i za Ultra Zabicie!