Mam serwer Cs,ale nie wiem gdzie najlepiej kupić hltv na niego

Proszę was o podanie mi najlepszych hostingów i oczywiście najtańszych

Z góry dziękuje!
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Najlepsza odpowiedź Spikers, 12.01.2015 19:18
mojeserwery lub zabijaka. Co do hltv, to jeśli któryś z serwerów go gratis nie zaproponuję, to na serwerygier.com kupujesz hltv za 1zł miesięcznie i zmieniasz komendę startową, by na twój serwer np z pukawki wchodził i kręcił. Taka moja porada Co do samego serwera na serwerygier, to nie polecam, gdyż fast dl nie działa, chyba, że masz forum na np proserwer to możesz poeksperymentować. Pozdrawiam
Napisano 12.01.2015 18:13
Napisano 12.01.2015 19:07
no drogo ale jakość i stabilność dobra
co do tej jakości na pukawce są pewne nieścisłości
Napisano 12.01.2015 19:18 Najlepsza odpowiedź
mojeserwery lub zabijaka. Co do hltv, to jeśli któryś z serwerów go gratis nie zaproponuję, to na serwerygier.com kupujesz hltv za 1zł miesięcznie i zmieniasz komendę startową, by na twój serwer np z pukawki wchodził i kręcił. Taka moja porada Co do samego serwera na serwerygier, to nie polecam, gdyż fast dl nie działa, chyba, że masz forum na np proserwer to możesz poeksperymentować. Pozdrawiam
Napisano 12.01.2015 19:43
mojeserwery lub zabijaka. Co do hltv, to jeśli któryś z serwerów go gratis nie zaproponuję, to na serwerygier.com kupujesz hltv za 1zł miesięcznie i zmieniasz komendę startową, by na twój serwer np z pukawki wchodził i kręcił. Taka moja porada
Co do samego serwera na serwerygier, to nie polecam, gdyż fast dl nie działa, chyba, że masz forum na np proserwer to możesz poeksperymentować. Pozdrawiam
Napisano 12.01.2015 21:35
Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych