Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 09.01.2015 08:53
Wgrywałem sporo klas na serwer ale cały czas to samo. Klasa buguje serwer że tylko da sie zabic hs.
proszę o pomoc jak to naprawic.
Napisano 09.01.2015 09:43
link do klasy
jestem na telefonie wiec dam ci link ale ta klase mam wgrana i nie chodzi
Użytkownik SzymonAdom edytował ten post 09.01.2015 09:50
Napisano 09.01.2015 14:05
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <codmod> #include <fakemeta> new bool:ma_klase[33] new bool:g_RestartAttempt[32+1] new const nazwa[] = "Tytann"; new const opis[] = "Nie dostaje strzalu w glowe"; new const bronie = (1<<CSW_UMP45)|(1<<CSW_USP); new const zdrowie = 50; new const kondycja = 10; new const inteligencja = 0; new const wytrzymalosc = 50; public plugin_init() { register_plugin(nazwa, "1.0", "amxx.pl"); cod_register_class(nazwa, opis, bronie, zdrowie, kondycja, inteligencja, wytrzymalosc); register_forward(FM_TraceLine, "forward_traceline", 1); register_event("TextMsg", "eRestartAttempt", "a", "2=#Game_will_restart_in") } public cod_class_enabled(id) { ma_klase[id] = true; } public cod_class_disabled(id) { ma_klase[id] = false; } public eRestartAttempt() { new players[32], num; get_players(players, num, "a"); for (new i; i < num; ++i) { g_RestartAttempt[players[i]] = true; } } public forward_traceline(Float:v1[3], Float:v2[3], noMonsters, pentToSkip) { if(!is_user_alive(pentToSkip)) return FMRES_IGNORED static entity2 ; entity2 = get_tr(TR_pHit) if(!is_user_alive(entity2)) return FMRES_IGNORED if(pentToSkip == entity2) return FMRES_IGNORED if(get_tr(TR_iHitgroup) != 1) { set_tr(TR_flFraction,1.0) return FMRES_SUPERCEDE } return FMRES_IGNORED }
Napisano 09.01.2015 17:47 Najlepsza odpowiedź
Sprawdź teraz
Załączone pliki
Napisano 10.01.2015 14:26
RasiaQ +
Temat do zamknięcia
Napisano 10.01.2015 14:36
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Pomoc udzielona
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: silnik
Silnik
Modyfikacja silnika pod klasy zależne od drużyny.Napisany przez Arki, 21.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Silnik
Dodanie frakcji do klas od poziomuNapisany przez Lakrouss, 28.01.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Silnik
[Kondycja] po zmianie broni kondycja jest ustawiona a biega powoliNapisany przez One ShooT, 10.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
Silnik
Prośba o edytacje silnika DoświadczenieNapisany przez One ShooT, 05.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Silnik
proźba o dodanie expa za fragasilnik Napisany przez Anonimowy09, 20.01.2023 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych