Spectore i ranking
Bulli
03.01.2015
Witam otóż nie wiem dlaczego nie ma na moim serwerze drużyny SPECTORE. - za pomoc +
A także, nie wiem dlaczego nie ma rankingu na serwerze /rank /top15 - za pomoc +
Pilnie potrzebuję odpowiedzi na te dwa problematyczne pytania.
NiczegoWinien
03.01.2015
rank i top15 wlacz w amxmodmenu na drugiej stronie statystyki czy jakos tak.. nie pamietam dokladnie
Bulli
03.01.2015
Czyli wychodzi na to, że nie mam na serwerze pluginu z rankingiem bo pisze:
Pluginy statystyk nie istnieja na serwerze
Więc dałby ktoś plugin na ranking? - może być jakiś ładniejszy od standardowego. A tobie już daję jednego + za udzielenie pomocy.
Użytkownik Bulli edytował ten post 03.01.2015 14:03
Bulli
03.01.2015
nie mam pliku statsx.amxx w plugins.ini. Czyli widocznie nie mam pewnie tego pluginu, ale skąd go wziąć ?
NiczegoWinien
03.01.2015
Ten plugin instaluje sie wraz z amx przy poczatkowej instalacji. Zreinstaluj serwer badz znajdz gdzies.
Bulli
03.01.2015
Reinstall serwera wykluczony. Zbyt dużo bym miał roboty na nowo. Więc może ktoś by podrzucił ten plik?
ILoveFootball
03.01.2015
Proszę.
@edytowałem, gdyż zły plik podesłałem.
Załączone pliki
Użytkownik It's Me.? edytował ten post 03.01.2015 16:39
Bulli
03.01.2015
Teraz prawdopodobnie ranking powinien działać, lecz nie mam jak tego sprawdzić gdyż mam poważy problem.
http://amxx.pl/topic/143294-problem-z-odbanowaniem/
Jeżeli ktoś, może niech też tam zaglądnie. A ja jeszcze czekam na pomoc jak dodać team spectore = zespół obserwatorów, gdyż na moim serwerze niestety go nie ma.
Bulli
03.01.2015
NiczegoWinien zapewne będzie działać, dziękuję. Prosiłbym aby nie zamykać tematu, gdyż nie jestem pewien, że wszystko będzie działać bo nie mogę tego sprawdzić z powodu iż dałem sobie sam bana na serwerze. Link do problemu w temacie wyżej. Za pomoc tam, także daję +
wiwi249
03.01.2015
No właśnie, bo aż sam sie przeraziłem, że będę musiał przeinstalowywac serwer, bo brakuje mi jakiegoś SPECTORE... ![]()