zdobywanie fragów = zdobywanie broni
sq69i
27.12.2014
Witam, mógłby ktoś dodać do poniższego pluginu ale podczas zdobywania kolejnych "poziomów" typu multikill itp. gracz automatycznie otrzymywał broń (wpisanie w konsoli serwer hl_weapon NICK_gracza Nazwa_broni)
oraz Aby osoba która jako pierwsza zdobędzie fraga również otrzymywała broń w taki sam sposób
Załączone pliki
Użytkownik sq69i edytował ten post 27.12.2014 13:21
Wielkie Jol
27.12.2014
Witam, mógłby ktoś dodać do poniższego pluginu ale podczas zdobywania kolejnych "poziomów" typu multikill itp. gracz automatycznie otrzymywał broń (wpisanie w konsoli serwer hl_weapon NICK_gracza Nazwa_broni)
oraz Aby osoba która jako pierwsza zdobędzie fraga również otrzymywała broń w taki sam sposób
Jakie bronie mają być dawane za poszczególne poziomy?
sq69i
27.12.2014
Tzn. Jakbyś mógł po prostu przerobić plik SMA a ja jeszcze pomyśle dokładnie nad tymi broniami i sobie później dodam. Głównie zależy mi na tym aby wykonać tą komendę po zdobyciu "poziomu".
Jeśli się da to dla każdego poziomu inna broń oraz (na czym mi zależy) dla pierwszego fraga. Dzięki
Działa dzięki
Użytkownik sq69i edytował ten post 27.12.2014 13:50
Wielkie Jol
27.12.2014
zobacz czy takie cuś będzie trybiło
Nazwy broni zmieniasz tutaj
BRONIE_ZA_POZIOMY[12][] = { "CSW_GLOCK", "CSW_GLOCK", "CSW_GLOCK", "CSW_GLOCK", "CSW_GLOCK", "CSW_GLOCK", "CSW_GLOCK", "CSW_GLOCK", "CSW_GLOCK", "CSW_GLOCK", "CSW_GLOCK", "CSW_GLOCK" },
Załączone pliki
Użytkownik Wielkie Jol edytował ten post 27.12.2014 13:37
sq69i
27.12.2014
Oczywiście działa, dzięki
Mógłbyś jeszcze dodać hl_item NICK longjump dla pierwszego fraga?