Otóż mam problem z grą cs:Go i dowiedziałem sięże mogę mieć uszkodzone RAM'y. Jest jakiś program/sposoby do testu ram oprócz MemTest86 ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Sprawdzenie pamięci RAM
Napisano 24.12.2014 13:14
MemTest 4.1
Napisano 24.12.2014 13:16
- komputer w ogóle nie uruchamia się wydając w nieskończoność serię dźwięków bipp
- zniekształcone grafika na ekranie (winna może być też karta graficzna)
- blue screeny podczas instalacji systemu Windows
- przypadkowe awarie programów lub niebieskie ekrany podczas normalnej pracy lub podczas intensywnych zadań, występujące w każdej chwili, na każdym oprogramowaniu
Jeśli chodzi o program to zobacz: Windows Memory Diagnostic
Napisano 24.12.2014 13:36
Czy miałeś problemy z poniższym podpunktami?
- komputer w ogóle nie uruchamia się wydając w nieskończoność serię dźwięków bipp
- zniekształcone grafika na ekranie (winna może być też karta graficzna)
- blue screeny podczas instalacji systemu Windows
- przypadkowe awarie programów lub niebieskie ekrany podczas normalnej pracy lub podczas intensywnych zadań, występujące w każdej chwili, na każdym oprogramowaniu
Jeśli chodzi o program to zobacz: Windows Memory Diagnostic
Czasem wyłaczało mi gry po czym na ekranie wyskakiwał blue screen z jakimiś napisami i komputer musiałem resetować, tak to wszystko działa poprawnie
Napisano 24.12.2014 14:02
Również nie wykluczam, że dysk może mieć uszkodzone bad sectory. Sprawdź czy prawidłowo wszystko odczytuje programy (kliknij tutaj)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych