Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Problem z Roundsoundami


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 BaD BoY

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Stalmierz
Offline

Napisano 20.12.2014 22:47

Witam. Mam problem z CS'em bo jak jestem na serwerze to nie słyszę roundosundów . Wszyscy słyszą tylko nie ja sad.png Wie może ktoś jak to naprawić ? 

Wgrany jest ten plugin : http://amxx.pl/topic...d-round-sounds/

 

  • +
  • -
  • 0

#2 psilocybe

    Toasty!

  • Power User

Reputacja: 247
Wszechwidzący

  • Postów:524
  • Steam:steam
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 20.12.2014 22:49

Jeżeli wszyscy słyszą to problem jest po Twojej stronie. W ustawieniach Cs'a, w zakładce Audio masz MP-3 Volume, możliwe że masz wyciszone.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

Dołączona grafika


#3 BaD BoY

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Stalmierz
Offline

Napisano 21.12.2014 00:02

W audio mam ustawione na max 


  • +
  • -
  • 0

#4 psilocybe

    Toasty!

  • Power User

Reputacja: 247
Wszechwidzący

  • Postów:524
  • Steam:steam
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 21.12.2014 00:26

Może masz w configu namieszane? Zmień nazwę config.cfg na config.bak, po uruchomieniu stworzy się standardowy cfg. Usuń wszystkie pliki Roundsoundów z katalogu sound/misc w grze i wejdź na serwer niech pobiorą się od nowa.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

Dołączona grafika


#5 BaD BoY

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Stalmierz
Offline

Napisano 21.12.2014 12:36

Po stworzeniu nowego configu nadal to samo zobaczę co będzie po usunięciu rs'ów .


  • +
  • -
  • 0

#6 BaD BoY

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Stalmierz
Offline

Napisano 21.12.2014 14:49

Dzisiaj kolega wbił na steam i tak samo jak ja nie słyszy rs'ów a inni koledzy na ns słyszą może to wina steam ?


  • +
  • -
  • 0

#7 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 21.12.2014 16:01

Zobacz na steam'ie ustawienia, może po prostu coś odhaczyłeś albo zahaczyłeś :)



#8 BaD BoY

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Stalmierz
Offline

Napisano 21.12.2014 16:17

Dzięki bicek . Problem naprawiony . Jeśli ktoś ma ten błąd to u mnie wystarczyło wejść w "Bibliotekę" na steam potem prawym przyciskiem myszy na CS i "Właściwości" później "Pliki lokalne" i " Sprawdź spójność plików gry" . Ja miałem 15 błędów pobrało coś od nowa i działa . 

 

Temat do zamknięcia ;)


  • +
  • -
  • 0

#9 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 21.12.2014 16:18

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych