Cześć. Robię serwer DM i potrzebują ustawić rotacje. Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Do tego do chodzi czas 1 mapy. Mógłby ktoś mi pomóc?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Jak ustawić rotacje oraz czas mapy
Napisano 24.10.2014 12:38
Napisano 24.10.2014 13:46
Rotacja - plik w folderze /cstrike/mapcycle.txt
Czas - plik w folderze /cstrike/server.cfg komenda mp_timeleft ( czas w minutach ). Potem resetujesz server, by ustawienia zostały zaaktualizowane
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad. Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr" - Nathaniel Borenstein.
Napisano 24.10.2014 14:04
Rotacja - plik w folderze /cstrike/mapcycle.txt
Czas - plik w folderze /cstrike/server.cfg komenda mp_timeleft ( czas w minutach ). Potem resetujesz server, by ustawienia zostały zaaktualizowane
Tylko że w GO to nie działa
Napisano 24.10.2014 14:27
Wybacz, pomyliłem się ciut z działem i tam źle wpisałem komendę, bo ciut na pamięć a pamięć czasami zawodzi.
Folder CSGO plik mapcycle.txt
A co do zmiany czasu to komenda mp_timelimit
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad. Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr" - Nathaniel Borenstein.
Napisano 24.10.2014 14:33
Jaki gamemode musi być odpalony na DMA? Mam Competive i cały czas nie działa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych