Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Crashe serwera, wywala powtarzający się log "f7024000-f7025000 r-xp 00096000 08:03 19807662"


Najlepsza odpowiedź tytusek, 17.10.2014 14:24

problem rozwiązany

zaktualizowałem binarki do najnowszych i jeszcze raz na świeżo amxmoda wgrałem 

Przejdź do postu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 tytusek

    Guru

  • Power User

Reputacja: 158
Profesjonalista

  • Postów:711
Offline

Napisano 12.10.2014 16:10

Witam mam czasami crashe na serwerze przy zmianie mapy i chyba coś nie tak jest z hlds czy wgranie na nowo pomoże ? czy to może od obciążenia ?

 

oto logi z przed crashu

Spoiler

  • +
  • -
  • 0

#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Właściciel

Reputacja: 6069
Godlike

  • Postów:10934
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 12.10.2014 16:26

Wersja binarek , metamoda , amxxa , dproto ?


  • +
  • -
  • 0

#3 tytusek

    Guru

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 158
Profesjonalista

  • Postów:711
Offline

Napisano 12.10.2014 16:30

binarki 6027

amx 1.8.2

dproto_EF, v0.9.369, 2014-03-05, by Crock, see 
metamod:
Spoiler

 

 


  • +
  • -
  • 0

#4 tytusek

    Guru

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 158
Profesjonalista

  • Postów:711
Offline

Napisano 17.10.2014 14:24   Najlepsza odpowiedź

problem rozwiązany

zaktualizowałem binarki do najnowszych i jeszcze raz na świeżo amxmoda wgrałem 


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych