No to jezeli ci chodzi o efekt wyswietlania hud na monitorze gracza to zrezygnuj bez ingerowania w plikach gracza a nadpisywanie mu tego (przy pomocy pewnego pluginu DarkGL) tez sie nie powiedzie bo chodzi o hud.txt gdzie jest dosc duzo zapisu a sam DarkGL napisal ze jego plugin wlasnie jest ograniczony do pewnej dlugosci liter/wyrazow. Wiec albo kasujesz wszystkim caly hud i nadpisujesz im swoj hud albo "wydaje mi sie" ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie uzyskasz takiego efektu bez szkody dla gracza.
Oczywiscie taki efekt da sie uzyskac ale tylko dla siebie badz dla przyjaciol ktorym podasz juz gotowy hud.txt sciagnam sobie i zastapia go to wtedy tak. Lecz wiekszosci administratorom badz H@ sieci zalezy na tym aby zrobic cos fajnego i zeby graczom sie to sciagalo niz mieli by wchodzic na forum i czytac temat z aktualizacjami co maja zmienic w swoim hud.txt 
Takie jest moje zdanie. Zobaczymy co napisza bardziej doswiadczenie programisci.
// Edit
A tak sobie przemyslalem ten temat ogolnie i myslisz ze DarkGL chlopak z glowa na karku nie wystawilby juz takiego gotowego pluginu o ktory ty prosisz.
Po prostu wie ze tylko to mogl zrobic bo dzialanie i komibnowanie wlasnie z takim hud byloby nie etyczne.
Użytkownik No Chance edytował ten post 11.09.2014 21:31